Keith Long
Favori Üye
@Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy şaşırdı remember dose demiyor additional dose
Booster dose diyorlar @The_Erinch
@Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy şaşırdı remember dose demiyor additional dose
Benim 271 gün geçmiş Birinci Doz ve üçüncü doz arasında 16 Aralıkta farkettim yoğunluktan 17 Aralık’a verdi @Yakamoz-Asiİsviçre ile aynı pompy. Sertifika 270 gün, 3 doz.
Benim 271 gün geçmiş Birinci Doz ve üçüncü doz arasında 16 Aralıkta farkettim yoğunluktan 17 Aralık’a verdi @Yakamoz-Asi
Nisanda karantina yaptırabilirHadi hayırlısı o zaman. Ne zaman gideceksin İrlandaya?
Nisanda karantina yaptırabilir
Öğrenci vizesi Türkiye yaptırmıyor zaten haberleri yok bu kuraldan İrlandada olmam gerekiyor pcr testiniOlsun. Fark etmez. Sen her şeyini hallet. Gerisi kolay.
Öğrenci vizesi Türkiye yaptırmıyor zaten haberleri yok bu kuraldan İrlandada olmam gerekiyor pcr testini
Avrupaya çıkacaklar dikkat etsin Birinci dozla üçüncü doz arasında 270 gün geçmeli ben kendiminki hesapladım 6 ay 1 gün geçmiş AB nin kurallarını uygulasak 270 günden bir gün geçse Bile birinci doz aşı geçersiz olsun sertifikada Turkovac olanlar ise biontechin üstüne sıfırlanıyor aşı ikiside geçersiz oluyor
Ben İrlandaya gideceğim İrlanda aşıyla çözümü buldu Booster Dose ANd Additional dose diyor @Emre Ozansoy
Ne zaman gidiyon?Ben İrlandaya gideceğim İrlanda aşıyla çözümü buldu Booster Dose diyor @Emre Ozansoy
4.dozu olcan mi?
Evet mecbur 3 doz Biontech oldum dördüncü doz Biontech olmam gerekiyor süre Marta kadar @Emre Ozansoy @EmreCan4.dozu olcan mi?
Yan etkisi oldu mu?Evet mecbur 3 doz Biontech oldum dördüncü doz Biontech olmam gerekiyor süre Marta kadar
Üçüncü Dozda olmadı İkinci doz uyuttuYan etkisi oldu mu?
İnsanı çok yoruyorlar, senin için hayırlısı olsun vurduracagin asi da şifa olsun.Üçüncü Dozda olmadı İkinci doz uyuttu
İrlanda 6 ayda dört doz istiyor