Keith Long
Favori Üye
Martın 17 sine kadar olmam gerekiyor yoksa geçersiz oluyor aşı @EmreCan @Emre Ozansoyİnsanı çok yoruyorlar, senin için hayırlısı olsun vurduracagin asi da şifa olsun.
Son düzenleme:
Martın 17 sine kadar olmam gerekiyor yoksa geçersiz oluyor aşı @EmreCan @Emre Ozansoyİnsanı çok yoruyorlar, senin için hayırlısı olsun vurduracagin asi da şifa olsun.
Öbürleri mi geçersiz oluyor anlamadım?Martın 17 sine kadar olmam gerekiyor yoksa geçersiz oluyor aşı @EmreCan @Emre Ozansoy
Birinci doz ardından ikinci dozÖbürleri mi geçersiz oluyor anlamadım?
Sen İrlanda vatandaşı değil misin zaten?Birinci doz ardından ikinci doz
3.Dozdan üç ay uzatma veriyor aslında normal geçersiz olma kuralı başlangıç Aşının son dozundan 6 ay içinde olman gerekiyor İrlanda 2 ay diyor bu süreye ardından 3 Dozdan sonra üç ay daha uzuyor bu dördüncü dozu olana kadar eğer üçüncü Dozu 6 aydan fazla geçtiyse Avrupa birliği saymıyor Aşılar sıfırlanıyor
Hayır Türkiye vatandaşıyım İrlanda vatandaşlarına bile bu kuralı uyguluyor @EmreCanSen İrlanda vatandaşı değil misin zaten?
Ben seni cift vatandaşlı sandım.Hayır Türkiye vatandaşıyım İrlanda vatandaşlarına bile bu kuralı uyguluyor @EmreCan
Bence dikkatli olmak gerekiyor işler çok sıkıntılıBen seni cift vatandaşlı sandım.
Evet cok sıkıntılı, haklısın.Bence dikkatli olmak gerekiyor işler çok sıkıntılı
Çok geçmiş olsunBabamın evdeki testi pozitif çıktı.
Umarım güzel haberler ile dönersinizŞimdi hastaneye PCR olmaya gideceğiz.
Bence dördüncü Dozu açsınlar 3 Doz Biontechler olanlar İçin 3 ay vaktim var yoksa aşı geçersiz birde Booster cardÜLKEMİZDE SON DURUM
Allah şifa versin, geçmiş olsun.Babamın evdeki testi pozitif çıktı.
Babamın evdeki testi pozitif çıktı.
İrlanda işi sıkı tutuyor birde Booster card istiyorÇok geçmiş olsun acil şifalar
İrlanda işi sıkı tutuyor birde Booster card istiyor
Booster dose olmam gerekiyor dördüncü dozuda istiyor İrlanda 3 ay içinde @AngelicaÖyle olması lazım bizde iyice serbest oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?