Emre Ozansoy
Moderatör
SON DAKİKA - Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği, halk sağlığı için toplum ve perakendecinin de taleplerini dikkate alarak, AVM'lerin kapatılmasına yönelik tavsiye kararı aldı.
SON DAKİKA!
ÖSYM, 9 sınavın ertelendiğini duyurdu. 3 Mayıs'taki ALES1 10 Mayıs'a ertelendi... Güncellenen sınav tarihleri ÖSYM'nin sitesinden yayınlandı.
Ender Saraç karantina altına alınmış...
Rahat olsun millet... Biz sizin için burdayız... Neticede biz banka çalışanları virüse bağışıklığımız var,(!!!!!) hertürlü temasa açığız... Gelin abi hepiniz şubelere gelin.........................SON DAKİKA
Türkiye Bankalar Birliği: "Bankacılık sektörü ekonomik faaliyete destek vermeye devam edecek."
Bankalarda içeri sırayla alıyorlar ve işlemi olanlar için bir metre boşluk bırakılarak sıra bekleniyor. O yönden güzel düşünmüş bankalar lakin çalışanlarla vatandaşın teması da var maalesef, internet dışında işlemleri askıya almaları lazım.Rahat olsun millet... Biz sizin için burdayız... Neticede biz banka çalışanları virüse bağışıklığımız var,(!!!!!) hertürlü temasa açığız... Gelin abi hepiniz şubelere gelin.........................
Evet, artık içeriye 1 erli alıyoruz... Ama para var dostum. En pis şey... Dün otorite tüm yükü bize attı, sırf onun için bile gelenler oldu...... Kredimi ötelemek istiyorum, borcumu yapılandırmak istiyorum......Bankalarda içeri sırayla alıyorlar ve işlemi olanlar için bir metre boşluk bırakılarak sıra bekleniyor. O yönden güzel düşünmüş bankalar lakin çalışanlarla vatandaşın teması da var maalesef, internet dışında işlemleri askıya almaları lazım.
SON DAKİKA!
ÖSYM, 9 sınavın ertelendiğini duyurdu. 3 Mayıs'taki ALES1 10 Mayıs'a ertelendi... Güncellenen sınav tarihleri ÖSYM'nin sitesinden yayınlandı.
Hakkında herşeyin en iyisi olsun👍🙏12 Nisan’daki YDS’nin 17 Mayıs’a ertelenmesi çok iyi oldu, yeterince çalışamamıştım umarım sağlık sıhhat yerinde olur da avantaj sağlar.
Hakkında herşeyin en iyisi olsun👍🙏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?