🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

SON DAKİKA - Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği, halk sağlığı için toplum ve perakendecinin de taleplerini dikkate alarak, AVM'lerin kapatılmasına yönelik tavsiye kararı aldı.

SON DAKİKA!

ÖSYM, 9 sınavın ertelendiğini duyurdu. 3 Mayıs'taki ALES1 10 Mayıs'a ertelendi... Güncellenen sınav tarihleri ÖSYM'nin sitesinden yayınlandı.

En erken Mayısa kadar süreç devam eder diyenler varken, hatta Koca bile 2 ay içinde çözeriz derken Mayıs'a çekmeleri riskli olmuş. Tekrar ertelenir diye düşünüyorum.:X

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
SON DAKİKA

Milli Eğitim Bakanı Selçuk
: "İkinci hafta tatil değil uzaktan eğitim. Uzayıp uzamaması, Bilim Kurulunun alacağı tavsiye kararları doğrultusunda ortaya çıkacak."

SON DAKİKA

- Okullar kapatılırsa üst sınıfa geçebilecek miyim?
Milli Eğitim Bakanı Selçuk: "Öğrencimizi mağdur etmeyecek şekilde hazırız."

SON DAKİKA

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk:
Uzaktan eğitime Pazartesi saat 09.00'da TRT'de başlıyoruz!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: "Eğer sağlık koşulları gerektirirse YKS ve LGS ertelenebilir, her türlü senaryoya hazırız."

Tüm mağazalar kapanma kararı aldı zaten, AVM'ler de doğal olarak bu kararı tavsiye etti. Bugün veya yarına resmi olarak da kapanır tahminen.

• Beğendim
Reactions: cookies
SON DAKİKA

Türkiye Bankalar Birliği: "Bankacılık sektörü ekonomik faaliyete destek vermeye devam edecek."

SON DAKİKA

Türkiye Bankalar Birliği: "Bankacılık sektörü ekonomik faaliyete destek vermeye devam edecek."
Rahat olsun millet... Biz sizin için burdayız... Neticede biz banka çalışanları virüse bağışıklığımız var,(!!!!!) hertürlü temasa açığız... Gelin abi hepiniz şubelere gelin.........................

Rahat olsun millet... Biz sizin için burdayız... Neticede biz banka çalışanları virüse bağışıklığımız var,(!!!!!) hertürlü temasa açığız... Gelin abi hepiniz şubelere gelin.........................
Bankalarda içeri sırayla alıyorlar ve işlemi olanlar için bir metre boşluk bırakılarak sıra bekleniyor. O yönden güzel düşünmüş bankalar lakin çalışanlarla vatandaşın teması da var maalesef, internet dışında işlemleri askıya almaları lazım.

Bankalarda içeri sırayla alıyorlar ve işlemi olanlar için bir metre boşluk bırakılarak sıra bekleniyor. O yönden güzel düşünmüş bankalar lakin çalışanlarla vatandaşın teması da var maalesef, internet dışında işlemleri askıya almaları lazım.
Evet, artık içeriye 1 erli alıyoruz... Ama para var dostum. En pis şey... Dün otorite tüm yükü bize attı, sırf onun için bile gelenler oldu...... Kredimi ötelemek istiyorum, borcumu yapılandırmak istiyorum......

• Beğendim
Reactions: cookies and Yiğitt
SON DAKİKA!

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Kulüpler Birliği başkanları ile bir araya gelecek. Ligin ertelenmesi kararı çıkabilir...

SON DAKİKA!

ÖSYM, 9 sınavın ertelendiğini duyurdu. 3 Mayıs'taki ALES1 10 Mayıs'a ertelendi... Güncellenen sınav tarihleri ÖSYM'nin sitesinden yayınlandı.

12 Nisan’daki YDS’nin 17 Mayıs’a ertelenmesi çok iyi oldu, yeterince çalışamamıştım umarım sağlık sıhhat yerinde olur da avantaj sağlar.

SON DAKİKA!

Adalet Bakanlığınca, hükümlü ve tutukluların haftada bir olan telefonla görüşme hakkı haftada ikiye çıkarıldı.