🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Yalan değil, haziran ama hangi haziran? :A
------

Ağır hasta sayısı ne kadar azalırsa ölüm sayısı da o kadar azalmaya devam eder.
2021 Haziran. 😡 Size inat kampüsün orta yerinde mangal partisi düzenleyeceğiz eylül ayında. 😡

Bu tarz bilgilere inanmayın arkadaşlar. Çok çok iyi durumdayız, sıkın dişinizi. Haziran'da eski güzel günlerimize geri döneceğiz.

Bu hızla devam etmeyeceği açık. Yeni anlaşmayı yaptık, bizzat Uğur Şahin'in ağzından da duyduk. :A

Zaten en büyük ülkeler aşı tedariğini tamamlamaya başladı. O yüzden sıranın bize gelmesi normal. Yeter ki aşı olsun 2 ayda bile tamamlanır %60. :Z

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
SON DAKİKA!

Fahrettin Koca, ilk kez Ahmet Hakan'a açıkladı:

“30 milyon aşıyı, 30 milyon kişiye yapacağız. BioNTech’in birinci dozu, yüzde 78 oranında bir koruma sağlıyor. O korumadan yararlanacağız. Bu bizim için önemli bir kazanım olacak. Böylece yaza daha güvenli girmiş olacağız.''

İkinci dozlar ise Temmuz'dan sonra gelmesiyle yapılmaya başlanacakmış.

''Türkiye'nin aşı sorunu çözülmüştür, bu iş bitmiştir.''

• Harika
Reactions: emreemreu
SON DAKİKA!

Fahrettin Koca, ilk kez Ahmet Hakan'a açıkladı:

“30 milyon aşıyı, 30 milyon kişiye yapacağız. BioNTech’in birinci dozu, yüzde 78 oranında bir koruma sağlıyor. O korumadan yararlanacağız. Bu bizim için önemli bir kazanım olacak. Böylece yaza daha güvenli girmiş olacağız.''

İkinci dozlar ise Temmuz'dan sonra gelmesiyle yapılmaya başlanacakmış.

''Türkiye'nin aşı sorunu çözülmüştür, bu iş bitmiştir.''
30 milyonu nasıl belirleyecekler acaba? İnşallah ilk 30 milyona giriyorumdur. :A

Gerçi aşı karşıtlarını katınca kesin giriyorumdur da onları bekleyecek miyiz mesele o. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
30 milyonu nasıl belirleyecekler acaba? İnşallah ilk 30 milyona giriyorumdur. :A

Gerçi aşı karşıtlarını katınca kesin giriyorumdur da onları bekleyecek miyiz mesele o. :A
20 yaş üstü herkes Haziran sonuyla beraber aşılanacakmış, oradan hesapla yani. :A

Bu hafta +50 yaş başlar.. Sonrası da Haziran ortası gibi 15 milyon gelir, kalan 15 milyon da ay sonuna gelir. Yine kademeli olarak aşılanma başlar. Dün okumuştum +40 yaş için önce kronikler, ardından genel kapsam gibi ilerleme olabilir sanırım..

• Beğendim
Reactions: bazinga
20 yaş üstü herkes Haziran sonuyla beraber aşılanacakmış, oradan hesapla yani. :A

Bu hafta +50 yaş başlar.. Sonrası da Haziran ortası gibi 15 milyon gelir, kalan 15 milyon da ay sonuna gelir. Yine kademeli olarak aşılanma başlar. Dün okumuştum +40 yaş için önce kronikler, ardından genel kapsam gibi ilerleme olabilir sanırım..
İnşallah gerçekten uygulayabilirler 20 yaş üstü herkes olayını, öyleyse süper. En geç Ağustos'ta ikinci dozumuzu alıp özgürlüğe kavuşuruz inşallah. :A

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
1621701214090.png

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Angelica and mrt-06