🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Bugün efsane maruz kaldım virüse dışarıda. Verdiğim bir anlık yanlış kararlar çok şey doğurdu ve pişman olduğum oldu ama iş işten geçti. 15 gün boyunca içim rahat etmeyecek. 15 gün...

SON DAKİKA!

Cumhurbaşkanı Erdoğan; lokanta, kafe, restoran gibi yerlerin kapanış saatleri 24'e uzatıldığını açıkladı.

SON DAKİKA!

Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"18 yaş altı ile devam eden kısıtlama ise küçüklerin ebeveynlerin refakatı halinde olmak şartıyla tümüyle kalkmıştır.

• Sinemalar 1 Temmuz'dan itibaren faaliyete geçecek.
  • Lokanta, kafe, kıraathane gibi işletmelerin kapanış saati 22:00'den 24:00'e uzatıldı.
  • 65 yaş üstü vatandaşlarımız her gün saat 10:00 ile 20:00 arasında dışarı çıkabilecek.
  • Nikah salonları 15 Haziran'dan itibaren, düğün salonları ise 1 temmuzdan itibaren hizmet vermeye başlayabilecek.
  • 18 yaş altındakiler için sokağa çıkma kısıtlaması -aileleriyle birlikte olmaları şartıyla- kaldırıldı.

5A3A5C5C-B5E3-429F-966D-29E68D0E3A49.jpeg

:A @Maskeli Fedai @DarkLegenD

Devletin aldığı tedbirler sıfırlanmış oldu. Artık her koyun kendi bacağından asılacak. Kendini riske atmak isteyen, büyüklerini öldürme endişesi taşımayan kişiler buyursun istediğini yapsın deniliyor. Burada bu karara değil düşüncesizlik yapan insanlara kızmak gerekli.

Ben şahsen aşı bulunana kadar zorunlu durumlar haricinde dışarı çıkmayı düşünmüyorum.

Devletin aldığı tedbirler sıfırlanmış oldu. Artık her koyun kendi bacağından asılacak. Kendini riske atmak isteyen, büyüklerini öldürme endişesi taşımayan kişiler buyursun istediğini yapsın deniliyor. Burada bu karara değil düşüncesizlik yapan insanlara kızmak gerekli.

Ben şahsen aşı bulunana kadar zorunlu durumlar haricinde dışarı çıkmayı düşünmüyorum.
Bazen evden çıkmak bile zorunluluk oluyor ama mlsf.

Vaka sayısı hala istendik seviyede değil, şimdiye 400-500'lü rakamlara inmemiz gerekiyordu. Hala iki katında ilerliyor. Üstelik normalleşme de başladı, bakalım ne olacak?

Bakan Koca, bugün basın toplantısında Ankara ve Konya'da son 2-3 gündür artış görüldüğünü belirtti. Bugün ise düşüş görülmüş. Umarım kontrol altında kalır. :(