🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Bugün okudugum kötü haberlerden birisi :(

Bütün takımlar lig başlamasın diye ellerinden geleni yapıyor ama o lig tekrar başlayacak kaçarı yok başlamak zorunda :A

Takımlar şu an sadece test sonuçlarını açıklıyor. Hiç bir yetkili çıkıp TFF'nin kararına bir şey demedi. Bitirilip, tescillenmesi lazım... Ama olacağını zannetmiyorum

• Güldürdün
Reactions: eskici
Takımlar şu an sadece test sonuçlarını açıklıyor. Hiç bir yetkili çıkıp TFF'nin kararına bir şey demedi. Bitirilip, tescillenmesi lazım... Ama olacağını zannetmiyorum
Kesinlikle katılmıyorum lig derhal başlamalı :A bir Fenerbahçeli olarak bunu söylüyorum Galatasaray şampiyon olacaksa olsun ama koca bir sezon boşa gitmesin ve biraz da maç izleyelim sıkıldık be yeter gali :A

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
"Sağlığınız bizim için önemli o yüzden mağazalarımızı kapatıyoruz" diye mesaj atan tüm mağazalar şimdi "Yeniden Birlikteyiz" Mesajı atıyor.s.s

Galiba işin Türkçesi şu:
"Talep yoktu o yüzden mağazaları kapattık. Şimdi bayram öncesi talep var mağazaları açıyoruz." Halk kimsenin umrumda değil.:(

Ben şu Türk Medyasını anlamıyorum, sokaklara çıkan her insana öcü gibi sorular sormak, yok ne işiniz var demeler. Yok parka niye gittiniz demeler? Ama iş AVM'lere gelince çok az haber yapmalar. Bir yandan normalleşme takvimi açıklamalar. Haberlerinizi düzgün yapın bir normalleşiyoruz diyorsunuz sonra millete dışarı çıktılar diye kızıyorsunuz. Hey Allahım ya. Komediler gerçekten.

Kayseri başkanı dedi oyuncuları çıkarmam
İlk maçları İstanbulda uçak sıkıntı olur @Emre Ozansoy

Vefat sayısı git gide azalıyor ancak vaka sayısı 3 haneli sayılara inemedi bir türlü. Şu 3-4 günlük kısıtlama ve bayram kısıtlaması daha iyi gelecek inşallah. :)