🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Herkese farklı soru hazırlamak yerine üşengeçlik yapıp aynı sorular hazırlarsa 100 tane önlem alırlar tabi. :A

Bizdekiler de herkese aynı soruyu hazırlıyor ama içlerinde soruları önceden verenler bile var, gerçi 4-5 sayfa tutacağı için önceden söylüyorlar ödev-sınav misali olacağı için ama olsun :A Şu ana kadarki en insafsızı diyebileceğim hoca bile sınav saati sisteme yükleyip 75 dk süre veren idi, ki uyuyakaldığım için yetişemedim ona da ama o bile bu özel okulların sınavlarına oranla melek gibi kaçıyor. :A

SAĞLIK BAKANI AÇIKLAMA YAPIYOR!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca:
"Bilim insanlarımızın önerdiği tedbirler uygulanmasaydı, sonuç alamazdık. Bazı kısıtlamalar hayat korudu."

• Beğendim
Reactions: Angelica

"İyileşen hasta sayımız, toplam hasta sayımızın yüzde 70'ine ulaştı. 141,475 hastamızdan 98,889'u sağlığına kavuştu."

"Bir pandemi sürecindeyiz. AVM kuyruğuna girmek, alışveriş kalabalığına tedbirsiz karışmak risktir. Çok sağlıklı, belirti göstermeyen biri size hastalık bulaştırabilir."

"Yeni hayatımızda kuyruklar, AVM, stadyum, pazar yeri kalabalıkları, üç kişinin oturduğu koltuklar, tam kapasite çalışan asansörler olmamalıdır."

Bu yeni hayat, aşı bulunana kadar devam edecek sanırım ve aşının bulunmasının da kısa süre içerisinde olacağını düşünmüyorum. :(

"Bilim insanlarımızın önerdiği tedbirler uygulanmasaydı, sonuç alamazdık. Bazı kısıtlamalar hayat korudu."
Bu nasıl inanılmaz gereksiz bir cümledir? :A Yok, din adamlarının önerdiği tedbirlerle kurtulacaktık zaten. :A

Bugün neredeyse bir ay sonra ilk defa dışarı çıktım. Herkes gayet normalleşmiş, her yer normalden 2-3 kat daha kalabalıktı. Sanırsın pandemi bitmiş. :(

Oysa aynı riskler hala aynı şekilde devam ediyor... İnsanlar yakınlarındaki birini vurana kadar umursamazlığa devam edecekler herhalde...

Bu kadar şeyden sonra açılmaması en doğrusu olmaz mı? (b) Basketbol, Voleybol iptal edildi tescillendi. Futbolda öyle yapılmalıydı.

Bilmiyorum. Futbol ile ilgim pek yok ama tehlike varken o kadar para kazanan insanlar zaten istemez oynamak. Ben @pompy her gün bu konuyu bana yazdığı için yazdım.:A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy