cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,039
- Puanı
- 1,060
Üzücü tablo bu Vakalar artmış yine ! Çıkmayın artık DI ŞA RI !!
Üzücü tablo bu Vakalar artmış yine ! Çıkmayın artık DI ŞA RI !!
Herkese farklı soru hazırlamak yerine üşengeçlik yapıp aynı sorular hazırlarsa 100 tane önlem alırlar tabi.
İstanbul kültür üniversiteside öyleydiHerkese farklı soru hazırlamak yerine üşengeçlik yapıp aynı sorular hazırlarsa 100 tane önlem alırlar tabi.
Bu nasıl inanılmaz gereksiz bir cümledir? Yok, din adamlarının önerdiği tedbirlerle kurtulacaktık zaten.SAĞLIK BAKANI AÇIKLAMA YAPIYOR!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Bilim insanlarımızın önerdiği tedbirler uygulanmasaydı, sonuç alamazdık. Bazı kısıtlamalar hayat korudu."
Bu gelişmelerden sonra lig açılmaz her halde. @pompy reis her yerde deliriyordun lig açılacak diye. Hadi yine iyisin
Bu kadar şeyden sonra açılmaması en doğrusu olmaz mı? Basketbol, Voleybol iptal edildi tescillendi. Futbolda öyle yapılmalıydı.
dava korkusu 60 milyon euro tazminat davası açacakmış onun korkusu onun için ligi devam ettirmek istiyorlarBu olayların ardından bence de iptal edilir. Ama daha 1 ay var belirlediklere tarihe, belli de olmaz.
fatih terim maça çıkamaz 65 yaş üstü @sokak sanatiBilmiyorum. Futbol ile ilgim pek yok ama tehlike varken o kadar para kazanan insanlar zaten istemez oynamak. Ben @pompy her gün bu konuyu bana yazdığı için yazdım.