fatih terim maça çıkamaz 65 yaş üstü @sokak sanati
Erdoğan'ında sokağa çıkmaması gerekir ama çıkıyor.
fatih terim maça çıkamaz 65 yaş üstü @sokak sanati
Umarım bugün vaka sayısı 2000'e yükselmez çünkü bugün de herkes dışarda!
Umarım bugün vaka sayısı 2000'e yükselmez çünkü bugün de herkes dışarda!
Sorma ya her yer aynı belli ki ülkemizde tedbir almayanlar yüzünden herkes yanacak diye korkuyor herkesAz önce ben de dışarı çıktım. Çıkmaz olaydım. Adımımı attığım her yer dolu, ayrıca aylardır bahsedilen sosyal mesafe yok. Bazıları maske, eldiven takarken; bazıları onları bile kullanmıyor..
en boş yer benim oturduğum yer @Emre OzansoyAz önce ben de dışarı çıktım. Çıkmaz olaydım. Adımımı attığım her yer dolu, ayrıca aylardır bahsedilen sosyal mesafe yok. Bazıları maske, eldiven takarken; bazıları onları bile kullanmıyor..
Annem söyleme diyorNeredesin ki sen?
istanbuldayım @Harunnn60Bodrum'a gitmişsinizdir kesin.
Aman sen dikkat et, mümkün olduğunca çıkma sokağa. @Çiğdem @sokak sanati
domuz eti yemedim hiç @sokak sanati aile yanında öyleydi iftardan önce söylemiyim @Harunnn60@pompy domuz eti ve tavuk kanı ile besleniyor o yüzden bi şey olmaz reise
domuz eti yemedim hiç midem bozulduğu için diğer etlerden @Harunnn60İrlanda iyi gelmedi @pompy 'e (((
Beşiktaş sıkıntılı Takım karantinaya alındı USER=89449]@Emre Ozansoy[/USER]SON DAKİKA!
Nevzat Demir Tesisleri karantinaya alındı.
Aktif vaka sayısı azalınca doğal olarak iyileşme rakamları düşüyor ama yeni vaka sayışarı 1500 civarı gezmeye devam ediyor.