🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara: "Normal hayata dönüşümüz kurallara sıkı sıkıya bağlanırsak Mayıs sonu Haziran başı olabilir."

Reactions: mrt-06
Vaka sayısında Çin'i bırakmamıza çok az kaldı.

Bugün ABD'nin ardından en çok vaka açıklayan ikinci ülkeyiz şu an için. (Fransa henüz açıklamada, İspanya'da açıklanan artacaktır.)

İyileşme sayısı aşırı iyi değil mi yaa. Çin'den, Güney Kore'den gerçekten ciddi tavsiyeler alıp uyguladık demek ki. Onlarda da iyileşme sayısı çok iyiydi. O iki ülke gibi gidiyoruz.
Tek eksiğimiz yayılmasına engel olamamamız. Japonya'da doğru düzgün vaka yok adamlar OHAL'de.

Bu adam nedense bana hiç güven vermiyor, fazla reklam ve şov yaptığını düşünüyorum ve Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı 46 Yok Olan dizisindeki karaktere özeniyor gibi bir izlenim bıraktı.

Ama umarım ters köşe ve kapak olanlar biz şüpheciler olur ve gerçekten tedavisini bulmuş olarak hepimizi utandırır. Bunu gerçekten çok istiyorum ama gerçekleşeceğine dair hiçbir inanç ve umut yok.