Yıllar sonra nihayet senden hediyeli ve uzunca bir mesaj alabildik@Dosi tebrik ediyorum seni çok başarılı ve uzun bir süreç sonunda buralara geldik. Azmettin, bazı şeyleri hazmettin ama sonuç sen buradasın. Güçlü duruşunla her zaman takdir ettiğim, samimiyetine her daim inandığım forumun olmazsa olmazlarından biri olmayı başardın. Her türlü kötü söze, hakaretlere sesini çıkarmadan kaliteli imajını hep korudun. O sebeple seni ayrıca tebrik ediyorum.
Forumla artık çok bağım olmadığından konuya da en son yazıyorum maalesef ama geç olsun güç olmasın madem. İyi ki forumdasın.
Bu da benim sana hediyem. Son birkaç gündür en çok dinlediğim şarkı Kalmam
Mesajını aldım @Dosi ama parantez içi demişti bak gördün müParanteze engel olamıyorum, bir anda orada beliriverdi benim bir suçum yokTamam bu hafta olmuş bil
Vermesende olur 😊 Zaman aşımı oldu artık.Mesajını aldım @Dosi ama parantez içi demişti bak gördün müDaha yeni girdim foruma, vereceğim hediyelerini merak etme
Ne zaman aşımı olacak hâlâ 5. yılının içindesin, 6. yılını kutlayana kadar vaktim varVermesende olur 😊 Zaman aşımı oldu artık.
Konuya harikanı at yeterliHediyeleri koyacak yer kalmadı burada
Tamam tamam, nezaman istersen verirsin hediyeLERini. Madem bu kadar isteklisinNe zaman aşımı olacak hâlâ 5. yılının içindesin, 6. yılını kutlayana kadar vaktim var( Yok o kadar bekletmem merak etme)
Ler kısmında yanlışlıkla caps lock'a bastın herhaldeTamam tamam, nezaman istersen verirsin hediyeLERini. Madem bu kadar isteklisin
aa büyük harfle yazılmış gerçekten, hiç farkında değilimLer kısmında yanlışlıkla caps lock'a bastın herhalde
Tahmin etmiştim zaten orada bir yanlışlık olduğunuaa büyük harfle yazılmış gerçekten, hiç farkında değilim
yanlışlık olmuş olabilir ama doğru bir olaya parmak basmış. Olması gereken bir şeyi hatırlatmış demek kiTahmin etmiştim zaten orada bir yanlışlık olduğunuBir mesaj falan yok demek ki iyi bari
İşte akıllı klavye diye buna derim benyanlışlık olmuş olabilir ama doğru bir olaya parmak basmış. Olması gereken bir şeyi hatırlatmış demek ki
Maç çok sıkıcı galiba, bana anında cevap yazdığına göreİşte akıllı klavye diye buna derim ben
Zevk alınacak gibi değil kiMaç çok sıkıcı galiba, bana anında cevap yazdığına göre@Sherlock @Tolstoyevski
ben ilk yarıdan zevk almadım kapadım
Konuya mesaj yazmıyorum. Totem yapıyorumZevk alınacak gibi değil kiSeyircisiz maç mı olur kardeşim ya, şu an bizim heyecandan geberiyor olmamız gerekirken boş boş bakıyorum ekrana öylece
Maç böyle biterse Tols'dan bol paragraflı bir sövüşe hazır olKonuya mesaj yazmıyorum. Totem yapıyorumtüh bunu dedim diye gol atmazsınız inşallah
Sen yine boş boş bakıyorsun,kendine zararın yok ama Tols kimbilir ne halde
3 aşağı 5 yukarı neler yazacağını tahmin ediyorum. 1 puan da alsanız 0 puan da alsanız aynı şidette yazılar gelecektirMaç böyle biterse Tols'dan bol paragraflı bir sövüşe hazır ol
Bu arada ben yokken foruma güncelleme mi geldi ya, konuya bakan kullanıcılar görünüyor artık altta3 aşağı 5 yukarı neler yazacağını tahmin ediyorum. 1 puan da alsanız 0 puan da alsanız aynı şidette yazılar gelecektir
Evet @Tolstoyevski bazinga'nın profiline yazdı, eskisi gibi göremezmiyiz üye sayısını diye ve sonra hop görür olduk ama eskiye oranla başlıktada görüyoruz artık. Aslında forumun yeni halinde olunmuştu ve ziyaretçiler bile görebiliyordu kaç kişinin baktığını ve ben tabiki herzamanki gibi çenemi tutmayıp detayı belirttiğimde bazinga komple kapamıştı o seceneğiBu arada ben yokken foruma güncelleme mi geldi ya, konuya bakan kullanıcılar görünüyor artık alttaYalnız şöyle de bir sıkıntı var. Senin sayende herkes kendini gizlediği için kimse görünmüyorCorona konusuna baktım 13 üye online görünüyor ama sadece bir kişiyi gösteriyor
Aman ne biliyorsan çaktırma boşver, her ne ise o seçenek kapanmasın bari. Belki bize de zararı olur kapanırsaEvet @Tolstoyevski bazinga'nın profiline yazdı, eskisi gibi göremezmiyiz üye sayısını diye ve sonra hop görür olduk ama eskiye oranla başlıktada görüyoruz artık. Aslında forumun yeni halinde olunmuştu ve ziyaretçiler bile görebiliyordu kaç kişinin baktığını ve ben tabiki herzamanki gibi çenemi tutmayıp detayı belirttiğimde bazinga komple kapamıştı o seceneğiartık bir çok detayda susuyorum çünkü bana sus çaktırma diyenler varçok önemli bir detay var mesela ama onu @Sherlock a bile belirtmiyorumo detay yüzünden önemli bir seçenekide bize kapatabilirler yoksa
evet ya, resmen kendini gizleme akımına sebep oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?