✨ Dosi’nin Forumdaki 5.Yıldönümü Kutlu Olsun! ✨

@denizz19 bi sen kaldın konuya uğramayan :bağır:aktif olmamana rağmen yıldönümü konunu es geçmedim. Benimkini es geçme 😡
kuru tebrik kabul etmiyorum!

• Beğendim
Reactions: denizz19
@Dosi tebrik ediyorum seni çok başarılı ve uzun bir süreç sonunda buralara geldik. Azmettin, bazı şeyleri hazmettin ama sonuç sen buradasın. Güçlü duruşunla her zaman takdir ettiğim, samimiyetine her daim inandığım forumun olmazsa olmazlarından biri olmayı başardın. Her türlü kötü söze, hakaretlere sesini çıkarmadan kaliteli imajını hep korudun. O sebeple seni ayrıca tebrik ediyorum.

Forumla artık çok bağım olmadığından konuya da en son yazıyorum maalesef ama geç olsun güç olmasın madem. İyi ki forumdasın. :D

Bu da benim sana hediyem. Son birkaç gündür en çok dinlediğim şarkı Kalmam :A

• Harika
Reactions: Dosi
@Dosi tebrik ediyorum seni çok başarılı ve uzun bir süreç sonunda buralara geldik. Azmettin, bazı şeyleri hazmettin ama sonuç sen buradasın. Güçlü duruşunla her zaman takdir ettiğim, samimiyetine her daim inandığım forumun olmazsa olmazlarından biri olmayı başardın. Her türlü kötü söze, hakaretlere sesini çıkarmadan kaliteli imajını hep korudun. O sebeple seni ayrıca tebrik ediyorum.

Forumla artık çok bağım olmadığından konuya da en son yazıyorum maalesef ama geç olsun güç olmasın madem. İyi ki forumdasın. :D

Bu da benim sana hediyem. Son birkaç gündür en çok dinlediğim şarkı Kalmam :A

Yıllar sonra nihayet senden hediyeli ve uzunca bir mesaj alabildik :A ve çok güzel sözler yazmışsın:love1:
evet bir takım şeyler oldu ve sessiz durmama rağmen uzatıldıda ama hiç birşey forumdan keyif almamı ve güzel dostluklar edinmemi engellemedi. O süreçte herzaman yanımda olup arkadaşlığını hisettirdiğin için asıl ben teşekkür ederim:love1:
Herzaman derimki geçmiş tozdur üfle gitsin ve buyüzdende kimseye karşı kırgınlığımı uzatmadan hemen hemen herkesle muhabbet edebiliyorum :D Hayat bu tarz şeyleri kafaya takmayacak kadar kısa çünkü😊
Seninle eskisi kadar muhabettimiz olmasada en değer verdiklerim arasındasın herzaman😊 hediyemde güzel, ilk başta şarkıya çok ısınamadım ama gün geçtikçe kulağa daha hoş geliyor. Bilal Sonses farkı :bhr:

• Beğendim
Reactions: denizz19
Vermesende olur 😊 Zaman aşımı oldu artık.
Konuya harikanı at yeterli :A Hediyeleri koyacak yer kalmadı burada :A
Ne zaman aşımı olacak hâlâ 5. yılının içindesin, 6. yılını kutlayana kadar vaktim var :A ( Yok o kadar bekletmem merak etme :A )

• Güldürdün
Zevk alınacak gibi değil ki :A Seyircisiz maç mı olur kardeşim ya, şu an bizim heyecandan geberiyor olmamız gerekirken boş boş bakıyorum ekrana öylece :A
Konuya mesaj yazmıyorum. Totem yapıyorum :A tüh bunu dedim diye gol atmazsınız inşallah :A
Sen yine boş boş bakıyorsun,kendine zararın yok ama Tols kimbilir ne halde :A

3 aşağı 5 yukarı neler yazacağını tahmin ediyorum. 1 puan da alsanız 0 puan da alsanız aynı şidette yazılar gelecektir :A
Bu arada ben yokken foruma güncelleme mi geldi ya, konuya bakan kullanıcılar görünüyor artık altta :A Yalnız şöyle de bir sıkıntı var. Senin sayende herkes kendini gizlediği için kimse görünmüyor :A Corona konusuna baktım 13 üye online görünüyor ama sadece bir kişiyi gösteriyor :A

• Güldürdün
Bu arada ben yokken foruma güncelleme mi geldi ya, konuya bakan kullanıcılar görünüyor artık altta :A Yalnız şöyle de bir sıkıntı var. Senin sayende herkes kendini gizlediği için kimse görünmüyor :A Corona konusuna baktım 13 üye online görünüyor ama sadece bir kişiyi gösteriyor :A
Evet @Tolstoyevski bazinga'nın profiline yazdı, eskisi gibi göremezmiyiz üye sayısını diye ve sonra hop görür olduk ama eskiye oranla başlıktada görüyoruz artık. Aslında forumun yeni halinde olunmuştu ve ziyaretçiler bile görebiliyordu kaç kişinin baktığını ve ben tabiki herzamanki gibi çenemi tutmayıp detayı belirttiğimde bazinga komple kapamıştı o seceneği :F artık bir çok detayda susuyorum çünkü bana sus çaktırma diyenler var :A çok önemli bir detay var mesela ama onu @Sherlock a bile belirtmiyorum :A o detay yüzünden önemli bir seçenekide bize kapatabilirler yoksa :A

evet ya, resmen kendini gizleme akımına sebep oldum :T:

Evet @Tolstoyevski bazinga'nın profiline yazdı, eskisi gibi göremezmiyiz üye sayısını diye ve sonra hop görür olduk ama eskiye oranla başlıktada görüyoruz artık. Aslında forumun yeni halinde olunmuştu ve ziyaretçiler bile görebiliyordu kaç kişinin baktığını ve ben tabiki herzamanki gibi çenemi tutmayıp detayı belirttiğimde bazinga komple kapamıştı o seceneği :F artık bir çok detayda susuyorum çünkü bana sus çaktırma diyenler var :A çok önemli bir detay var mesela ama onu @Sherlock a bile belirtmiyorum :A o detay yüzünden önemli bir seçenekide bize kapatabilirler yoksa :A

evet ya, resmen kendini gizleme akımına sebep oldum :T:
Aman ne biliyorsan çaktırma boşver, her ne ise o seçenek kapanmasın bari. Belki bize de zararı olur kapanırsa :A

• Güldürdün