✨ Dosi’nin Forumdaki 5.Yıldönümü Kutlu Olsun! ✨

İyi filmi listeme aldım o zaman. İzleyince haber veririm.

Reactions: Dosi
İyi filmi listeme aldım o zaman. İzleyince haber veririm.
Yorum konusu var o filmin.

Tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdığımıza göre ve tüm görevler yerine getirildiğine göre teyzelerimiz artık gelebilir

Reactions: kerem
Tebrikler canım hep birlikte geçireceğimiz nice güzel ve mutlu yıllara.
@Dosi

Hediyelerin:

@Dosi Zeynepcim...Nice 5 yılların olsun bu forumda enerjini yaymaya devam et...

Enerjin,güleryüzün hep seninle olsun... İyi ki varsın; iyi ki tanımışım seni.

Hep gül ve gülen insanlarda hayatında olsun...

Reactions: The_Erinch
Çok teşekkür ederim Erinç
hediyelerim harika

Senden gündüz hediye bekliyordum

Güzel dileklerin için de teşekkür ederim
Dün gece gördüm konunu ama gün içinde işte çok yoğundum cepten rahat hediye yollayamadım;akşam yazmak en iyisi dedim

Tekrar Nice 5 lere Olsun

Dün gece gördüm konunu ama gün içinde işte çok yoğundum cepten rahat hediye yollayamadım;akşam yazmak en iyisi dedim

Tekrar Nice 5 lere Olsun
8 Mart'a ki kibarlığindan dolayı bu konuyu es gecmeyeceğini tahmin ettim

Tekrardan teşekkürler

Reactions: The_Erinch
Ay canım hediyen sizin mammiler tabiiki.

Geçen sene erkek temsilciyi Esc'ye yolladık diye @MasacRE acayip içlenmişti, tonla laf etti ve bu sene bizde tam 3 tane kadını Esc'ye yolluyoruz
Hadi iyisin Utku Bey

Şarkıya gelince başta yadırgamıştım ama dinledikçe hoşuma gitti. Geçen seneki şarkımıza kilise şarkısı demiştim. Bu ondan daha iyi. Jürilerden tam puan bekliyoruz

Bu arada önceleri şarkımız belli olunca konusunu açmayı planlamıştım ama hazır köşeme çekilmişken, hiç bulaşmayayim. Mesaj olarak tanıtayım şarkımızı
Umarım beğenirsiniz. İlk 10 garanti

@MEnes @kerem @xemrexxx @Sherlock @Tolstoyevski @Turkuazz @Silinmiş Üye @batuhankaralar @Forumdash @dreamy @vadikızı @Silinmiş Üye @alperuz @Aserat @serhatt @The_Erinch

Bu şarkı varken...

Reactions: Angelica and Dosi
Bu şarkı varken...

Ne olmuş biliyormusun, sadece 1 PUAN ile kaybetmiş 😱 ay kız bundan çok etkilenmese bari. 1 puan vay be 😱 😱

Hepsini geçtim. Bu şarkı en azından tur atlayıp finalde olabilirdi. Mendez çocukluğumun şarkıcısı. Arkadaşlarla küçükken az dans etmezdik onun şarkılarıyla

Bu son şarkı bile seçtiğiniz şarkıdan iyi.
Söylediğim şarkıyı seçmeyerek kendi şansınızla oynadınız. Tam jürilik şarkı zaten. Halktan oy alacağınız belli olmadığı için jüri oylarını garantilemek istemişsiniz.

Ay sende ne gömdün be
Juriler Kızı yerine anasını seçmişler işte

isimleride pek manidar haha Dotter(kız evlat)