olsun bu sefer umarım teyzeye uğurlu gelirizTeyze sevgin beni şaşırttı Melike gibi bir çıtır varken
------
aaa dur şarkıyıda dinleyeyim o da vardı değilmi ?Şarkıyı oyluyoruz ya hani…
olsun bu sefer umarım teyzeye uğurlu gelirizTeyze sevgin beni şaşırttı Melike gibi bir çıtır varken
aaa dur şarkıyıda dinleyeyim o da vardı değilmi ?Şarkıyı oyluyoruz ya hani…
7 tur dinlemediysen o senin ayıbınolsun bu sefer umarım teyzeye uğurlu gelirizgenelde tutunduğum dal iki saate varmaz kurur bakalım bu sefer nolacak
------
aaa dur şarkıyıda dinleyeyim o da vardı değilmi ?
Teyzeye verdiğin destek beni şaşırttı ve duygulandırdı. İnşallah kazanan tarafta yer alırsın bu seferolsun bu sefer umarım teyzeye uğurlu gelirizgenelde tutunduğum dal iki saate varmaz kurur bakalım bu sefer nolacak
onlar kim acaba yollarına çivili kırmızı halı serelimgeçeceğimiz garanti2 garanti oy verecek isim var ve en az 5-7 daha gelme ihtimali var, önceki turları baz alırsak.
Yarına genel bir etiket gelir o isimlereonlar kim acaba yollarına çivili kırmızı halı serelim
tüm dualarım kazanan tarafta yer almak için zaten uğursuzluğum bu sefer işe yarar umarımTeyzeye verdiğin destek beni şaşırttı ve duygulandırdı. İnşallah kazanan tarafta yer alırsın bu sefer
@tekin şarkıcı ve görselliği oylardı ilk olarak genellikle.Şarkıyı oyluyoruz ya hani…
Beni oylarken kazanan taraftaydın. Bunu unuttun galibatüm dualarım kazanan tarafta yer almak için zaten uğursuzluğum bu sefer işe yarar umarım
İnşallah inşallah. Forum teyze hayranı gibi, desteklediğin isim kazanacak gibi duruyortüm dualarım kazanan tarafta yer almak için zaten uğursuzluğum bu sefer işe yarar umarım
herşey sanat ve sanatçı için görsellik nedirki bugün var yarın yok@tekin şarkıcı ve görselliği oylardı ilk olarak genellikle.
Demek ki Melike ile bir bağ kuramamış, teyze hayranıymış
@RüzgarGülü ike birlikte klip vs ayrıcalık yapacağız demişlerdi. Burda bir tık ayrılmışlar@tekin şarkıcı ve görselliği oylardı ilk olarak genellikle.
Demek ki Melike ile bir bağ kuramamış, teyze hayranıymış
kırk yılda bir para dik geliyorBeni oylarken kazanan taraftaydın. Bunu unuttun galiba
Elbet bir gün kazananın ta kendiside olacaksındırkırk yılda bir para dik geliyor
Sanat için sanat görüşünü benimsiyorsun demek helal olsun.herşey sanat ve sanatçı için görsellik nedirki bugün var yarın yok
İkisi de teyzeyi oylamışlar?@RüzgarGülü ike birlikte klip vs ayrıcalık yapacağız demişlerdi. Burda bir tık ayrılmışlar
@Yakamoz-Asi teyze düşmanı kırk yılda bir teyzeyi oyladık anında mesaja olmamışı basmış, insan özgürce fikrini beyan edemiyor, çok baskı hissediyorum forumda, artık gelsin pazartesiSanat için sanat görüşünü benimsiyorsun demek helal olsun.Bu kadar teyze hayranı olduğunu bilmiyordum durdun durdun finalde bombayı patlattın.
------
İkisi de teyzeyi oylamışlar?
Klip ayrıcalık vs derken Melike'ye ihanet ettiler resmen. Sizi gidi teyzeciler sizi@RüzgarGülü @tekin
Pazartesi günü @Yakamoz-Asi den kurtulacağını düşünüyorsun?@Yakamoz-Asi teyze düşmanı kırk yılda bir teyzeyi oyladık anında mesaja olmamışı basmış, insan özgürce fikrini beyan edemiyor, çok baskı hissediyorum forumda, artık gelsin pazartesi
valla ben öyle düşünüyorum ''artık işe başlayacağım yoğunluktan dolayı beş altı ayda bir foruma gireceğim diyordu'' üzüldük tabi ama iş savsaklanmaz nedersin hayat işte katlanmak lazım
meloş @Angelica nın erkek zevkini bozmak için kösemde akın ve mert hanzoları ünlü ettik ; ikisine de kunçun kunçun etti beklediğimiz gibi ama gitti en sonunda en işe yaramaz olan kanal 7 oğlanına tutuldu, en etkili planımız oldu , sonuçlarına biz bile şaşırdık@Dosi @cookies @Emre Ozansoy @Bully @The_Erinch @tekin @12.Adam @Zeyno Ekli dosyayı görüntüle 130746Ekli dosyayı görüntüle 130747
@Yakamoz-Asi teyze düşmanı kırk yılda bir teyzeyi oyladık anında mesaja olmamışı basmış, insan özgürce fikrini beyan edemiyor, çok baskı hissediyorum forumda, artık gelsin pazartesi
Sorma @tekin e güvenende kabahat. Melike gibi bir çıtıra oy verir sandık o kadar beklentiye girdik teyze hayranı çıktı. Bu ihaneti unutmayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?