☆ Harunnn60'ın Forumda 3. Yılı ☆

Cok teşekkürler. ♡

Ooo en sevdiğim.. :D Teşekkürler. ♡

Teşekkürler. :D

Teşekkürler. :D Bugün seninde 3.yılın. Bende seni tebrik ediyorum. :D

Hediyen icin teşekkürler @pompy :D
Gözlemci iki dizi yazarsa halederim o zaman kanal sistemi başlarsa iki diziyle yeni dizi alana kadar bir 10 bölüm yada sezon sonuna kadar devam ettiririm yazın için @cookies yazar dicem o vazgeçti işte belki vadikızı

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gözlemci iki dizi yazarsa halederim o zaman kanal sistemi başlarsa iki diziyle yeni dizi alana kadar bir 10 bölüm yada sezon sonuna kadar devam ettiririm yazın için @cookies yazar dicem o vazgeçti işte belki vadikızı

@gözlemci senden bir dizi bekliyoruz cidden senaryoların güzel oluyor. :A

@gözlemci senden bir dizi bekliyoruz cidden senaryoların güzel oluyor. :A
Sihirli annem Takiptenin adını değiştirmek zorunda kalıcam Atacan Acımaz atacan bana Adalet Peşinde olucak adı vadikızıda senaryo ve papuleoo yazarsa ama 10 bölümlük yazsın ilk tutarsa uzatmasını yada isterim yada sezon sonuna kadar devamını isterim papuleoo iki gözlemci dizi benim vadikızı 2 dizisini yayınlar
Kanal sistemi olursa planım öyle benim

Konuya girmeden ''umarım kimse January Jones resmi hediye etmemiştir'' temennisiyle girdim. Paylaşan olduysa da fazla mal göz çıkarmaz. :) Tebrikler, nice yıllara.

Buyur bu da bonus hediye, en sevdiğin diziden.

tumblr_mhcpaaQGnq1qe81alo1_500.gif

Konuya girmeden ''umarım kimse January Jones resmi hediye etmemiştir'' temennisiyle girdim. Paylaşan olduysa da fazla mal göz çıkarmaz. :) Tebrikler, nice yıllara.

Buyur bu da bonus hediye, en sevdiğin diziden.

tumblr_mhcpaaQGnq1qe81alo1_500.gif
Hediyelere bayıldım cok cok güzel. :D Hele o sonda ki hediye. :(

Cok Teşekkürler abicim. :D Birlikte nice yıllara inşallah. :)

aaaaa eylül ayı benim için çok iyi geçiyor demiştim doğum günüm bayram ve şimdide bu eklendi @Harunnn60 :A

doğum günümde yazdığın güzel düşüncelerin benzerini bende düşünüyorum tabi çok sevdiğim üyelerden birisin herkesle aramız iyi tabi ama 5-6 özel dostluklar olur onların içinden biriside tabikide sensin 😉 sevdiklerine çok önem verdiğini çok iyi biliyorum o özelliğinde hoşum gidiyor bende elimden geldiğince seni kırmamaya çalışıyorum 3.yılın ama tam olarak 2014 yılının eylül aylarından sonra tam foruma aktif olmuştun son 2 yıldır yani keyifli güzel bir dostluk kurduk son dönemde tabi biraz yine aktifliğin bozuldu ama bukadar tatilde yeter staj falan olsada forumu yine çok boşlama diye umuyoruz çünkü haberlere yorum yaparak değil birbirimizle sohbet ederek forumda zaman geçiren üyeleriz 😉

buda Şirine Katy :A :A :A
smurfettekaty-600x480.jpg

Şu forumda dostluğunuzu kıskanan tek kişi varsa oda benim herhalde:Fo kadar kıskanıyorum ki ikinizi öldüresim geliyorr:F

şaka bir yana @Çiğdem- cim gerçekten favoriforumda aile olduk hepimizin birbirine
saygısı sevgisi var diğer arkadaşlara haksızlık etmem istemem ama sen @Harunnn60
@denizz19 @Bully @ozgur2113 @Yiğitt @gözlemci @GunesinOglu @xemrexxx @sokak sanati vadici tayfam @takas @Polat Şaşmaz @-KADİR- @Felon @emree-29 ve diğerleri

he beni
her zaman güldüren eğlendiren neşelendiren @darklegend erosum benim özel ve güzel
dostumdur birde her ne kadar benle konuşmasada @EFE UYSAL benim canımdır
aramız düzelince bana en iyi moral kaynağı olacak bu aralar çokca morale ihtiyacım var
aramız düzelirse forumdaki huzurum mutluluğum bin kat artacak
canım harunumda canım kardeşimdir o benim tabii bazen alınganlıklarımla onu sıktığım zamanlar olmuştur moralim bozuk olunca ben ben olmuyorum işte neyse tekrardan
nice yıllara harunum seni çooook seviyorum hepte seveceğim ve aramıza kimsenin
girmesine kimsenin aramızı bozmasına izin vermicem kocaman öptümm muckkkkkkkkkkk:bhr:

Son düzenleme:
Şu forumda dostluğunuzu kıskanan tek kişi varsa oda benim herhalde:Fo kadar kıskanıyorum ki ikinizi öldüresim geliyorr:F

şaka bir yana @Çiğdem- cim gerçekten favoriforumda aile olduk hepimizin birbirine
saygısı sevgisi var diğer arkadaşlara haksızlık etmem istemem ama sen @Harunnn60
@denizz19 @Bully @gözlemci @GunesinOglu @xemrexxx @sokak sanati vadici tayfam @takas @Polat Şaşmaz @-KADİR- @Felon @emree-29 ve diğerleri

he beni
her zaman güldüren eğlendiren neşelendiren @darklegend erosum benim özel ve güzel
dostumdur birde her ne kadar benle konuşmasada @EFE UYSAL benim canımdır
aramız düzelince bana en iyi moral kaynağı olacak bu aralar çokca morale ihtiyacım var
aramız düzelirse forumdaki huzurum mutluluğum bin kat artacak
canım harunumda canım kardeşimdir o benim tabii bazen alınganlıklarımla onu sıktığım zamanlar olmuştur moralim bozuk olunca ben ben olmuyorum işte neyse tekrardan
nice yıllara harunum seni çooook seviyorum hepte seveceğim ve aramıza kimsenin
girmesine kimsenin aramızı bozmasına izin vermicem kocaman öptümm muckkkkkkkkkkk:bhr:
Doğru arada beni sinirlendirdigin zamanlar oldu. Hatta @Çiğdem- e demisimdir bunları ama ki senin de yerin bende ayrıdır. Senin bana sınav zamanı verdiğin destegi hala unutmam. :D

Ben inanıyorum @EFE UYSAL da senle barışacak. :D

Tebrik ederim umarım forumda bizimle birlikte nice mutlu yıllar geçirirsin. :D @Harunnn60

Bu da hediyen:
Katy-Perry-_13.jpg

Harun kardeşim nice fav10lu senelere tebrik ederim kış sohbetlerimizi özledim :A :X Hediyeni sonra vermeye çalışçam :A

Doğru arada beni sinirlendirdigin zamanlar oldu. Hatta @Çiğdem- e demisimdir bunları ama ki senin de yerin bende ayrıdır. Senin bana sınav zamanı verdiğin destegi hala unutmam. :D

Ben inanıyorum @EFE UYSAL da senle barışacak. :D

@Çiğdem- neler dedin acaba kesin ne acayip bir kız demişsindir:D
ben o desteği sana her zaman veririm ablam ne demek sınav zamanında sana bir faydam
olduysa ne mutlu bana paşam:D

@EFE UYSAL kendi bilir artık ne diyim canı sağolsun:(

@Çiğdem- neler dedin acaba kesin ne acayip bir kız demişsindir:D
ben o desteği sana her zaman veririm ablam ne demek sınav zamanında sana bir faydam
olduysa ne mutlu bana paşam:D

@EFE UYSAL kendi bilir artık ne diyim canı sağolsun:(
neler anlattığını söyleyemem yoksa bırak forumdan ban atılmayı hapise atarlar bu çocuğu ayoll :A :A :A

neler anlattığını söyleyemem yoksa bırak forumdan ban atılmayı hapise atarlar bu çocuğu ayoll :A :A :A
Ortalığı karıştirma simdi ya. Sen hicbirsey demedin mi şimdi. :A Ama ki sinirlendigim zamanlar oldu zaten bunu kendisi de biliyor.
Ama her zaman ablam olmuştur. Sınav döneminde bana cok yardım etmiştir.

Sadece diretme huyun var bazı şeyleri. Inşallah onlarda düzelecek. :A inaniyorum. ♡ @vadikızı

Ortalığı karıştirma simdi ya. Sen hicbirsey demedin mi şimdi. :A Ama ki sinirlendigim zamanlar oldu zaten bunu kendisi de biliyor.

Sadece diretme huyun var bazı şeyleri. Inşallah onlarda düzelecek. :A inaniyorum. ♡ @vadikızı

bak bak @Çiğdem- hanım siz neler dediniz arkamdan neler konuştunuz pisler sizi:F
:D ah o diretme huyumu bende sevmiyorum işte elimde değil çok değer verdiğim zaman
illa diretcem ama inşallah bu huydan vazgeçeceğim🙂

bak bak @Çiğdem- hanım siz neler dediniz arkamdan neler konuştunuz pisler sizi:F
:D ah o diretme huyumu bende sevmiyorum işte elimde değil çok değer verdiğim zaman
illa diretcem ama inşallah bu huydan vazgeçeceğim🙂
hahah ayy ozaman ikimizide hapise atarlar :A :A :A