hahah ayy ozaman ikimizide hapise atarlar
ben sizi korurum en iyisinden 5 tane avukat tutarım size
hahah ayy ozaman ikimizide hapise atarlar
şikayetçi sen olucaksın zaten kızben sizi korurum en iyisinden 5 tane avukat tutarım size
şikayetçi sen olucaksın zaten kız
hahah aa hem mahkeme davası açıcaksın bize hemde avukatımızıda sen tutucaksın vlla hakim bey seni atar içeriye dalga geçiyorsun diye @Harunnn60olsun suçunuz yoksa kurtarırım sizi işte
hahah aa hem mahkeme davası açıcaksın bize hemde avukatımızıda sen tutucaksın vlla hakim bey seni atar içeriye dalga geçiyorsun diye @Harunnn60
Görmedim valla nerdeBenim haruna yaptığım şakalı hediye nasış gördünmü @Harunnn60 Betüş Adalet Peşinde Sihirli annem Takiptenin yeni Adı diye afiş yapsın bence merve ateşi eklesin fotoğrafa Adalet Peşinde olucak yeni Adı
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emekli gibiyim ben Beni geç artıkCok teşekkürler. ♡
Ooo en sevdiğim.. Teşekkürler. ♡
Teşekkürler.
Teşekkürler. Bugün seninde 3.yılın. Bende seni tebrik ediyorum.
Hediyen icin teşekkürler @pompy
Çok yakında yani 17 Ekim de Çığlık geri dönüyor Sizlerde varsınız bu heyecanın içinde ...@gözlemci senden bir dizi bekliyoruz cidden senaryoların güzel oluyor.
Bu sefer dizini yarıda bırakmada.Görmedim valla nerde
Emekli gibiyim ben Beni geç artık
Çok yakında yani 17 Ekim de Çığlık geri dönüyor Sizlerde varsınız bu heyecanın içinde ...
Ben yarıda bırakmam hiçç Bu sezon farklı bir çizgide gidecek ,bölümler kısa ve net giriş-gelişme-sonuç oldu bittiye gelecek ölümlerBu sefer dizini yarıda bırakmada.
bilgisayar gitti bende resmen onu yazamıyorum bilgisayara telefon dayanır bilmiyorumBen yarıda bırakmam hiçç Bu sezon farklı bir çizgide gidecek ,bölümler kısa ve net giriş-gelişme-sonuç oldu bittiye gelecek ölümler
Telefondan olmuyor ya , yazabilirsen bravo ama olmaz zannetmem , sen yaz da buradan yorumlarız Adalet Peşindeyi.bilgisayar gitti bende resmen onu yazamıyorum bilgisayara telefon dayanır bilmiyorum
aklımda bir kaç bölüm biriktiririm giriyorum sihirli annem takipteyle ilgili yeni adıyla Adalet peşinde
gerekirse bu haftalık pazartesi yayınlayım ardından cuma yayınlayımTelefondan olmuyor ya , yazabilirsen bravo ama olmaz zannetmem , sen yaz da buradan yorumlarız Adalet Peşindeyi.
Hediyeye bayıldım da gifte ki hareketler.Biraz geç kaldım kusura bakma. Nice yıllara Haruncum, umarım nice nice yıllar forumda olursun. 😉 Hediyen;
Tebrikler @Harunnn60 cığım çatlatıyorsun yineee
Hediye falan veremem telefondayım, benim gönlüm zengin o yeter sana. Nice hep birlikte güzel yıllara inşallah.
Her zaman ki halim
Ahaha evet en güzel hediyeyi sen bana vereceksin. <3Tebrikler @Harunnn60 cığım çatlatıyorsun yineee
Hediye falan veremem telefondayım, benim gönlüm zengin o yeter sana. Nice hep birlikte güzel yıllara inşallah.