☆ Harunnn60'ın Forumda 3. Yılı ☆

Tebrikler. Harun, sen de eski topraklardan sayılırsın artık "Forumca" yaptığımız günler daha dün gibi vay be. :D

Hep birlikte daha nice yıllara inşallah. :D

Hediye verecek durumda değilim şu an maalesef, yarın aklıma gelirse veririm. :A

sen bana istediğin şakaları yapabilirsin herkes yapabilir hiç sorun değil
@Çiğdem- gibi forumun neşeli kızı olmak istiyorum bende:D
buda hediyelerin

vZj98z.jpg

1NJ5Dj.jpg
Hediyelere bayıldım ablam. :hearteyes:

Tebrikler. Harun, sen de eski topraklardan sayılırsın artık "Forumca" yaptığımız günler daha dün gibi vay be. :D

Hep birlikte daha nice yıllara inşallah. :D

Hediye verecek durumda değilim şu an maalesef, yarın aklıma gelirse veririm. :A
Gerçekten zaman baya hızlı geçiyor. Sene 2014 yaz ayları iste o zaman tanıyoruz birbirimizi ama detaylı degil tabi.
O programdan sonra daha icli dışlı olduk. Ve kendi resmini o benim programımda göstermistin. O zaman icin büyük cesaret örneğiydi.

Sürekli konuşamiyoruz. Arada sorunlarda oldu evet ama her zaman sevdigim saydığım bir üye bir arkadaş bir dosttun. :D Teşekkürler <3

Tebrikler @Harunnn60 nice yaşlara :) ailemize daha da katkın olur daha da yükselirsin inşallah vallahi ne sevdiğini tam bilmediğim için elim boş geldim seneye 2 tane hediye alırım artık :F

Tebrikler @Harunnn60 nice yaşlara :) ailemize daha da katkın olur daha da yükselirsin inşallah vallahi ne sevdiğini tam bilmediğim için elim boş geldim seneye 2 tane hediye alırım artık :F
Katy Perry'i seviyorum da sende ona hep yarışmalarda düşük verirdin. :F
Teşekkürler kardesim. Sende ameliyat gecirmistin sanırım. Tekrardan geçmiş olsun. :)

Katy Perry'i seviyorum da sende ona hep yarışmalarda düşük verirdin. :F
Teşekkürler kardesim. Sende ameliyat gecirmistin sanırım. Tekrardan geçmiş olsun. :)

Türk olsun mümkünse tikim var yabancı şarkıcılara :F teşekkür ederim kardeşim iyileştik çok şükür

aaaaa eylül ayı benim için çok iyi geçiyor demiştim doğum günüm bayram ve şimdide bu eklendi @Harunnn60 :A

doğum günümde yazdığın güzel düşüncelerin benzerini bende düşünüyorum tabi çok sevdiğim üyelerden birisin herkesle aramız iyi tabi ama 5-6 özel dostluklar olur onların içinden biriside tabikide sensin 😉 sevdiklerine çok önem verdiğini çok iyi biliyorum o özelliğinde hoşum gidiyor bende elimden geldiğince seni kırmamaya çalışıyorum 3.yılın ama tam olarak 2014 yılının eylül aylarından sonra tam foruma aktif olmuştun son 2 yıldır yani keyifli güzel bir dostluk kurduk son dönemde tabi biraz yine aktifliğin bozuldu ama bukadar tatilde yeter staj falan olsada forumu yine çok boşlama diye umuyoruz çünkü haberlere yorum yaparak değil birbirimizle sohbet ederek forumda zaman geçiren üyeleriz 😉

buda Şirine Katy :A :A :A
smurfettekaty-600x480.jpg

ahmad yazmış uzun uzun bize bişi kalmamış :F neyse nice forumlu senelere :D
tumblr_o27j4hLB0J1twxysvo1_500.gif
Ooo en güzel hediyelerden birisini vermişsin bana. :A Bir sezon boyunca benden koruma paketi kazandıniz. Güle güle kullanın. :A

aaaaa eylül ayı benim için çok iyi geçiyor demiştim doğum günüm bayram ve şimdide bu eklendi @Harunnn60 :A

doğum günümde yazdığın güzel düşüncelerin benzerini bende düşünüyorum tabi çok sevdiğim üyelerden birisin herkesle aramız iyi tabi ama 5-6 özel dostluklar olur onların içinden biriside tabikide sensin 😉 sevdiklerine çok önem verdiğini çok iyi biliyorum o özelliğinde hoşum gidiyor bende elimden geldiğince seni kırmamaya çalışıyorum 3.yılın ama tam olarak 2014 yılının eylül aylarından sonra tam foruma aktif olmuştun son 2 yıldır yani keyifli güzel bir dostluk kurduk son dönemde tabi biraz yine aktifliğin bozuldu ama bukadar tatilde yeter staj falan olsada forumu yine çok boşlama diye umuyoruz çünkü haberlere yorum yaparak değil birbirimizle sohbet ederek forumda zaman geçiren üyeleriz 😉

buda Şirine Katy :A :A :A
smurfettekaty-600x480.jpg
Öncelikle Sarı saclı Katy'li bu resmi ilk tefa görüyorum. 😕:bhr: @Ahmad 1. Sen 2 hediyelerde bir numarasınız valla. :F

Yazdığın mesaj cok icten olmuş cidden. Zaten sen ilk geldiğinde foruma. Senle cok iyi arkadaş olacağımi anlamiş. Tanıstiktan sonrada abla-kardes olacağımızı anlamıştim. :D
Bende seni cok seviyorum. Bu aktiflik konusunda dediklerini dikkate alacağım. Seviliyorsun. ♡

Son düzenleme:
3.yılın kutlu olsun @Harunnn60 :X

Konuyu okuyunca Harunnn60 ile benimde cok kucuk bir tartişmam olmuştu ilkkez ve cok kısa sürede aştık:X (Değmeyecek birşeydi aslında bana göre) Herneyse onla aslında ortak zevkelerimiz çok yakın o yuzden hep forumda kal ben oldugum sürece:X

Daredevil-12.jpg

320x486.jpg

twd-next-world-170053.jpg

3.yılın kutlu olsun @Harunnn60 :X

Konuyu okuyunca Harunnn60 ile benimde cok kucuk bir tartişmam olmuştu ilkkez ve cok kısa sürede aştık:X (Değmeyecek birşeydi aslında bana göre) Herneyse onla aslında ortak zevkelerimiz çok yakın o yuzden hep forumda kal ben oldugum sürece:X

Daredevil-12.jpg

320x486.jpg

twd-next-world-170053.jpg
Cok Teşekkürler. ♡
Dizi zevkleri , müzik zevki filan gerçekten her sey uyumlu. Zaten birde Thé Killing konusu var ki oda efsane. :D
Hep cool buldugum bir üye oldun her zaman benim icin. Umarım sende uzun yıllar forumda olursun.
Hediyelere bayıldım. En sevdiklerim.:hearteyes:

https://goo.gl/images/DnjYTt nasıl şakalı hediyem gerçek hediyeni bodruma dönünce vericem dicemde Hediyen katy pery Halkın Polisinde Katy pery rus mafyası mağduru olacak Güzel çirkindeki gibi karakteri Luna Fabric polisiyede fuhuş çetesine giremicem bu kuraldan sonra gerekirse metreslerinide kuma yaparım evlilik adamın zaten devlet içinde adamları var o polisin babasının yani diplomat Azmi gibi yani @Harunnn60

Harun tebrik ederim kardeşim , foruma bakamıyorum arada telefondan giriyorum , 3.seneyi de doldurdun , seni de ayri severim bilirsin ,tebrik ederim forumda nice senelerin olması dileğiyle....

Harun tebrik ederim kardeşim , foruma bakamıyorum arada telefondan giriyorum , 3.seneyi de doldurdun , seni de ayri severim bilirsin ,tebrik ederim forumda nice senelerin olması dileğiyle....
Benim haruna yaptığım şakalı hediye nasış gördünmü @Harunnn60 Betüş Adalet Peşinde Sihirli annem Takiptenin yeni Adı diye afiş yapsın bence merve ateşi eklesin fotoğrafa Adalet Peşinde olucak yeni Adı

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrikler Harun, nice senelere. :)
Cok teşekkürler. ♡

Birlikte nice yıllara. :)

giphy.gif
Ooo en sevdiğim.. :D Teşekkürler. ♡

Teşekkürler. :D

Teşekkürler. :D Bugün seninde 3.yılın. Bende seni tebrik ediyorum. :D

Hediyen icin teşekkürler @pompy :D