Erkommmmmmmmmmmmm.
Erkommmmmmmmmmmmm.
Doğum gününde beklediğin hediye paketiErkommmmmmmmmmmmm.![]()
Bu doğum günümde inş.Doğum gününde beklediğin hediye paketi
kızzz bak yağmurun metresliği ortaya çıkınca sevgilisi hemen takibi bıraktırmış poyrazaBu doğum günümde inş.![]()
Ateş olsa cürmü kadar ayol.kızzz bak yağmurun metresliği ortaya çıkınca sevgilisi hemen takibi bıraktırmış poyrazaaferin gözü açık kızın seni yer bence
kız bak sen ve @Emre Ozansoy ların hepsi yoruma doluşmuş bir resim için bu ne kuduruklukAteş olsa cürmü kadar ayol.![]()
Ne olay kız anlamadım?
Senin poyraz oğlanın ifşası için elimde görüntü var demiş 41 kişi cevap yazmışNe olay kız anlamadım?
Ayol ben kuduruk olsam böyle olaylarda başı çekerim, demek ki başı çeken ve her şeyden haberi olan SEN kuduruksun.Senin poyraz oğlanın ifşası için elimde görüntü var demiş 41 kişi cevap yazmış
Herkes sizin gibi kuduruk![]()
Bana da adaşım @Emre Ozansoy attı tweetin linkini yine patladınAyol ben kuduruk olsam böyle olaylarda başı çekerim, demek ki başı çeken ve her şeyden haberi olan SEN kuduruksun.![]()
![]()
Ben bana haberi uçurana bakarım, nanik sana.Bana da adaşım @Emre Ozansoy attı tweetin linkini yine patladın![]()
senin bu konulardaki inandırıcılık seviyenBen bana haberi uçurana bakarım, nanik sana.![]()
İkile de ense traşını görelim.
Hesabın ifşa olmuşİkile de ense traşını görelim.![]()
Aynen tüm tw'yi ben yönetiyorum.
hepsini değilse bile en kuduruk 50 hesap senindirAynen tüm tw'yi ben yönetiyorum.![]()
Senin olmasın.hepsini değilse bile en kuduruk 50 hesap senindir![]()