Kuyruğundan tuttuğum gibi fırlatır atarım.
Kuyruğundan tuttuğum gibi fırlatır atarım.
Eve usta çağırmışsın ben de niye sesi çıkmıyor diyordumKuyruğundan tuttuğum gibi fırlatır atarım.![]()
Bayram şekeri.Eve usta çağırmışsın ben de niye sesi çıkmıyor diyordum
Allahtan poyraz elendi de kötü bişiler olmadıBayram şekeri.![]()
Poyraz'ımın bunla işi olmaz.
yarışmada hiç öyle değildi ata neyse son oyuna geldik sen kurban eti doğramaya devam et :Poyraz'ımın bunla işi olmaz.![]()
Ben bağış yapıyorum canım.yarışmada hiç öyle değildi ata neyse son oyuna geldik sen kurban eti doğramaya devam et :![]()
ayrıldığı kıza gönderme yapmış çapsız .ss köpek gibi pişman gibiBen bağış yapıyorum canım.![]()
Ecünnü pişman olmalı. .ssayrıldığı kıza gönderme yapmış çapsız .ss köpek gibi pişman gibi
sen teselli edersin bence oğlanıEcünnü pişman olmalı. .ss
Omzum boş, bekliyorum.sen teselli edersin bence oğlanı![]()
hiçbir erkoo ile şöyle uyumlu olamamışsınOmzum boş, bekliyorum.![]()
Şimdi eniştenin yanından geldim, demek ki olmuşum.
tır şöförü 40 LI yaşlarda ayıboğan tipli birinin yanından geldin demekŞimdi eniştenin yanından geldim, demek ki olmuşum.![]()
Babası galerici olan 32 yaşında esmer bir beyefendinin yanından geldim.tır şöförü 40 LI yaşlarda ayıboğan tipli birinin yanından geldin demek![]()
kızzz bu senaryoyu izledik biz başka bir şey sallaBabası galerici olan 32 yaşında esmer bir beyefendinin yanından geldim.![]()
Bende bu abla gibin çok keyifliyim
Sana inandırmak gibi bir çabam yok, nanikkoooo.
1-Murat övüç ün Ermeni , Kapalıçarşı’da dükkanları olan sevgilisiSana inandırmak gibi bir çabam yok, nanikkoooo.![]()