Senin gibi fesatlara gösterip nazar mı edelim hoşt.1-Murat övüç ün Ermeni , Kapalıçarşı’da dükkanları olan sevgilisi
2-seninki
İkisini de gören olmadı![]()
Senin gibi fesatlara gösterip nazar mı edelim hoşt.1-Murat övüç ün Ermeni , Kapalıçarşı’da dükkanları olan sevgilisi
2-seninki
İkisini de gören olmadı![]()
Sen bu herifi kafası çalışıyor diye sevmiyordun kesinSenin gibi fesatlara gösterip nazar mı edelim hoşt.![]()
Yoo tipsiz diye.Sen bu herifi kafası çalışıyor diye sevmiyordun kesin
senin gibi kudurukların hep kaybettiğinin resmi olmuş doğuş oğlanYoo tipsiz diye.![]()
Yine upuuzun saçmalamışsın işine bak.senin gibi kudurukların hep kaybettiğinin resmi olmuş doğuş oğlanönce batuhana yürüdü sonra poyraza baktı ikisi bunu takmayıp birbirine yürüyor; psikolojisi bozulup yarışmayı bıraktı
ibret al
gerçi psikolojisini düzeltmesi için sen destek olurdun buna
bu ikisi de acuna sallıyor; senin iki kolunda olmasını istediğin kişilerYine upuuzun saçmalamışsın işine bak.![]()
İkisi de benim bebeklerim.bu ikisi de acuna sallıyor; senin iki kolunda olmasını istediğin kişiler
Sen olsan hazır canlı yayın her yanını açardınİkisi de benim bebeklerim.![]()
kızzz oluyor mu böyle sen bilirsin boşanma rekortmeni olarak
Ben hiç evlenmediğim için boşanmam da mümkün olmuyor patlayasıca.kızzz oluyor mu böyle sen bilirsin boşanma rekortmeni olarak
Ben hiç evlenmediğim için boşanmam da mümkün olmuyor patlayasıca.![]()
Kasayla alıyorum ben ananası.kızzz doğru mu sen bilirsin madem yeni geldin yurtdışından
Senin felsefenKasayla alıyorum ben ananası.![]()