Hükmen yenilgi konusunu geçtik sanıyorum adamın kafası yarılsa da yarılmasa da maç tatillik zaten. Olabilir diye konuşsan neyse de olabilir diye konuşmuyorsun kesin konuşuyorsun o günkü olan şeyleri sıradan maç diyorsun. Uefada da yap o zaman ne diyeyim. Tartışmanın da anlamı yok çünkü sonuç değişmeyecek. Adamın kafasına at aleti sonra kanıyor kanamiyor onu konuş bu kadarı yüzsüzlük oluyor. Her ihtimale karşı yaşlı adamı ambulansla götürmüşler adama ayakta git deselerdi öyle giderdi. Hastane de acıbadem sizin sponsordu o zaman diye biliyorum. Bu kafada olduğu sürece Fenerbahçelilerin benim için Galatasaray'dan çok farkı yok. Yarın öbür gün yarışa girsek birbirlerini bırakır bizle uğraşır iki takım da. Fikret Orman boşuna demedi kardeş yaptık lafınıO maçta yapılan şeyleri siz abartıyorsunuz diyorum ben de sıradan bir derbi maçıydı
Eee zaten yalan söylüyor pens atılsa kan akar kan yok kardeşim kan
![]()
![]()
5.sınıfta kafam yarıldı. Eve hocayla birlikte 5 dakika yürüyerek gidip öyle hastaneye gittim hastanede 5 dikiş atıldı10 yaşındaki halimle 5 dakika yürüdüm hem de kafam öyle böyle kanamıyordu aynada kendimi görünce ölecem sanmıştım
Şu Şenol'un halinebak ambulansta ölü gibi yatıyor ister kabul et ister kabul etme tiyatroydu kusura bakma.