sabun aşkın tutmuş dediler
sabun aşkın tutmuş dediler
Özele bak
Sabun ne alaka ayol?
çok cahilsin ayol @Bully @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @RüzgarGülü @12.Adam bu sabundan alabilmek için birbirine girdi geçenlerdeSabun ne alaka ayol?
Saçmalığın bu kadarı. 😱çok cahilsin ayol @Bully @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @RüzgarGülü @12.Adam bu sabundan alabilmek için birbirine girdi geçenlerde
sen git şunlara antremandan sonra bir kese at en iyisiSaçmalığın bu kadarı. 😱
sen git şunlara antremandan sonra bir kese at en iyisi
Tipi.
Ortalığı karıştırırken sen
Arzu mommy bunu gelin alarak alsın ben de bi kadınla evleneceğim hadi bakalım.
Kaydedin bunu sonra serhata gelin ararızArzu mommy bunu gelin alarak alsın ben de bi kadınla evleneceğim hadi bakalım.![]()
Sabancı ailesine layık değil bu kız, o yüzden nanik sanaaa.Kaydedin bunu sonra serhata gelin ararız@Dosi @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Royal_Highness @12.Adam @ozmoturk @Yakamoz-Asi @Bully
Sabancı ailesine layık değil bu kız, o yüzden nanik sanaaa.![]()
Esas sana aramalı göbeğinin altı hiç durmuyor.Kaydedin bunu sonra serhata gelin ararız@Dosi @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Royal_Highness @12.Adam @ozmoturk @Yakamoz-Asi @Bully
Neye şaşırdın ? Çarpığa söylemiştim. En cezasız bu kadarına dilim dönüyor.Yakışmışlar.![]()
Yakışmışlar.![]()
Serhat da acemiykene milleti çiziyormuş böyle ,ah anılar ahNeye şaşırdın ? Çarpığa söylemiştim. En cezasız bu kadarına dilim dönüyor.![]()