Hiçbir yere üye değilim, olanlar düşünsün.Sıra sen ve @Emre Ozansoy da
lgbt uyeligi ıptal edilenler:
— travmagül (@travmagul) April 20, 2025
1cemal can topseven
2mert top vidinli
Hiçbir yere üye değilim, olanlar düşünsün.Sıra sen ve @Emre Ozansoy da
lgbt uyeligi ıptal edilenler:
— travmagül (@travmagul) April 20, 2025
1cemal can topseven
2mert top vidinli
Hiçbir yere üye değilim, olanlar düşünsün.![]()
Rahmetsiz Faruk forumdash aklına gelince bunu paylaşıyorsun hep
Aklıma gelmiyordu ta ki sen anana kadar.Rahmetsiz Faruk forumdash aklına gelince bunu paylaşıyorsun hep![]()
Senin şansın yok poyraz konusunda bak yukarıdaki de Batu diyorAklıma gelmiyordu ta ki sen anana kadar.![]()
Batuhan'ın duasından sonra Sedat'ın dengede düşüp başa dönmesi, atışta elinin ayağının tutulması😅
— Emrecik (@ememre) April 21, 2025
Diğerlerinin yanında Acunmedya,koloniler vb. olsa kaç yazar, ilah güçler Batu'nun tarafında 💯🤣#BatuhanKaracakaya #SurvivorAllStar2025 #Survivor2025AllStar #SurvivorEkstra pic.twitter.com/7YP1ARTQV3
Senin şansın yok poyraz konusunda bak yukarıdaki de Batu diyor
Batuhan'ın duasından sonra Sedat'ın dengede düşüp başa dönmesi, atışta elinin ayağının tutulması😅
— Emrecik (@ememre) April 21, 2025
Diğerlerinin yanında Acunmedya,koloniler vb. olsa kaç yazar, ilah güçler Batu'nun tarafında 💯🤣#BatuhanKaracakaya #SurvivorAllStar2025 #Survivor2025AllStar #SurvivorEkstra pic.twitter.com/7YP1ARTQV3
Mustafa gibi akıl hastanesi dönemin geldi senin
Aaa sen kendi derdine yan be. .ssMustafa gibi akıl hastanesi dönemin geldi senin
parlaksızlıktan kafayı yedin![]()
seni böyle tokatlarlar umarımAaa sen kendi derdine yan be. .ss
Herkes yanına arkasına birilerini alırken benim tek başıma kendime duyduğum güven seviyem pic.twitter.com/3Fe8P9hzAK
— Simay Poyraz (@simayyBIGG) April 21, 2025
Kızzz bu reklamı 10 da 1 ine yapardın senHiçbir yere üye değilim, olanlar düşünsün.![]()
Espressolap markası, story reklamı için Mert Vidinli’ye 7 milyon TL ödedi. pic.twitter.com/Vx90QJaf5w
— Herald ON Haber (@HeraldOnHaber) April 21, 2025
Şöyle özgüvenli olcan işte, ders al.seni böyle tokatlarlar umarım
Herkes yanına arkasına birilerini alırken benim tek başıma kendime duyduğum güven seviyem pic.twitter.com/3Fe8P9hzAK
— Simay Poyraz (@simayyBIGG) April 21, 2025
Yuhh ya bu kim ki 7 mn veriyorlar. 😱Kızzz bu reklamı 10 da 1 ine yapardın senkazıklamış adamları
Espressolap markası, story reklamı için Mert Vidinli’ye 7 milyon TL ödedi. pic.twitter.com/Vx90QJaf5w
— Herald ON Haber (@HeraldOnHaber) April 21, 2025
sana lafları atarken benŞöyle özgüvenli olcan işte, ders al.
Yuhh ya bu kim ki 7 mn veriyorlar. 😱
Fenasal pic.twitter.com/M29jkTJk0N
— samimiyet perisi🐣 (@isiltilisato) April 21, 2025
Ay patlasın hiç acımam.sana lafları atarken ben
Fenasal pic.twitter.com/M29jkTJk0N
— samimiyet perisi🐣 (@isiltilisato) April 21, 2025
millet safoz yani buna daire parası veriyorlar işte bakalım Ayşe barım gibi patlayacak gibi![]()
Koca bulunca topluluk içinde senAy patlasın hiç acımam.![]()
Çatla sende. .ss
Sen de yok olucan yakında böyleÇatla sende. .ss
Bu oğlan para için kendini yaktı, benim öyle bir safozluk yapacak halim yok.