Geçen gün Arka Sokaklar'ın yorum konusu da 174 ziyaretçiyi görmüştü. Garip.
Sanki bu son zamanlarda foruma çok fazla ziyaretçi akını başladı. 2 hafta öncede dikkatimi çekmişti. Sorgu odasında baya görüyordum eski konular yani.Geçen gün Arka Sokaklar'ın yorum konusu da 174 ziyaretçiyi görmüştü. Garip.![]()
Evet benim de dikkatimi çekti, böyle de devam eder umarım.Sanki bu son zamanlarda foruma çok fazla ziyaretçi akını başladı. 2 hafta öncede dikkatimi çekmişti. Sorgu odasında baya görüyordum eski konular yani.
Hatırlıyor musun, bir keresinde sen bir konu açmıştın ziyaretçi patlaması yapıp 1 günde 7 bin hit almıştınforumdan resimlere atılmıştı galiba.
Arada oluyor böyle şeyler. İyi aslında![]()
Nazara inanırımEvet benim de dikkatimi çekti, böyle de devam eder umarım.
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi konusu, bayağı bir şaşırtmıştı beni.10 - 15 dakika içerisinde bin ziyaretçi görmüştü, forumdan resimlere atınca nazar değdi sanırım. Sonrasında hiç olmadı.
![]()
Şu konuya başka şeyler yazacaktım odak noktam dağıldı@xemrexxx ’in foruma tek faydası![]()
Hatırlamaya çalış bari yazacaklarınıNazara inanırımonun gibisine denk gelemedik. Şimdi 50’ler bize fazla geliyor
Şu konuya başka şeyler yazacaktım odak noktam dağıldı
Ay bitiyor. Mayısta benim yine konu mesaim başlar![]()
Evet benim de dikkatimi çekti, böyle de devam eder umarım.
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi konusu, bayağı bir şaşırtmıştı beni.10 - 15 dakika içerisinde bin ziyaretçi görmüştü, forumdan resimlere atınca nazar değdi sanırım. Sonrasında hiç olmadı.
![]()
Nazara inanırımonun gibisine denk gelemedik. Şimdi 50’ler bize fazla geliyor
Şu konuya başka şeyler yazacaktım odak noktam dağıldı
Ay bitiyor. Mayısta benim yine konu mesaim başlar![]()
Onun mesajları biter mi![]()
kızzz her şeyi izledim cennet gibi yermiş, @Yakamoz-Asi yalan söylüyor.ssHatırlamaya çalış bari yazacaklarını
Bir süredir dinlenme modundasın, Mayıs başı itibarı ile çalışma moduna dönme zamanı![]()
Yanlış yere gitmişler. İsveç'te olmaları gerekiyordu. @Dosi 'nin yaşam tarzını o şekilde görebilirdik. 😁😁kızzz her şeyi izledim cennet gibi yermiş, @Yakamoz-Asi yalan söylüyor.ss@serhatt @12.Adam @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Zeyno @ozmoturk @TenTen
@serhatt la sana özel giriş yapmışlarEvet benim de dikkatimi çekti, böyle de devam eder umarım.
![]()
Acun bir işe yaradı ilk kez. .ss
spora başlamadın mı 😱"Osur osur ipe diz" moduna geri dönmüşsün.![]()
Yiioooooo.spora başlamadın mı 😱
Çok kullanışlı totosu var ,kudurYiioooooo.
İlgilenmiyorum orasıyla. .ss
her fırsatta kameraya orasını gösteriyor senin için hüsran bu oğlan benceİlgilenmiyorum orasıyla. .ss