Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçen gün Arka Sokaklar'ın yorum konusu da 174 ziyaretçiyi görmüştü. Garip. :A
Sanki bu son zamanlarda foruma çok fazla ziyaretçi akını başladı. 2 hafta öncede dikkatimi çekmişti. Sorgu odasında baya görüyordum eski konular yani.
Hatırlıyor musun, bir keresinde sen bir konu açmıştın ziyaretçi patlaması yapıp 1 günde 7 bin hit almıştın :A forumdan resimlere atılmıştı galiba.
Arada oluyor böyle şeyler. İyi aslında :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Sanki bu son zamanlarda foruma çok fazla ziyaretçi akını başladı. 2 hafta öncede dikkatimi çekmişti. Sorgu odasında baya görüyordum eski konular yani.
Hatırlıyor musun, bir keresinde sen bir konu açmıştın ziyaretçi patlaması yapıp 1 günde 7 bin hit almıştın :A forumdan resimlere atılmıştı galiba.
Arada oluyor böyle şeyler. İyi aslında :A
Evet benim de dikkatimi çekti, böyle de devam eder umarım. :bhr:

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi konusu, bayağı bir şaşırtmıştı beni. :A 10 - 15 dakika içerisinde bin ziyaretçi görmüştü, forumdan resimlere atınca nazar değdi sanırım. Sonrasında hiç olmadı. :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi konusu, bayağı bir şaşırtmıştı beni. :A 10 - 15 dakika içerisinde bin ziyaretçi görmüştü, forumdan resimlere atınca nazar değdi sanırım. Sonrasında hiç olmadı. :A
Nazara inanırım :A onun gibisine denk gelemedik. Şimdi 50’ler bize fazla geliyor :A
@xemrexxx ’in foruma tek faydası :A
Şu konuya başka şeyler yazacaktım odak noktam dağıldı :A

Ay bitiyor. Mayısta benim yine konu mesaim başlar :A

Nazara inanırım :A onun gibisine denk gelemedik. Şimdi 50’ler bize fazla geliyor :A

Hatırlamaya çalış bari yazacaklarını :A

Bir süredir dinlenme modundasın, Mayıs başı itibarı ile çalışma moduna dönme zamanı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Onun mesajları biter mi :D

Hatırlamaya çalış bari yazacaklarını :A

Bir süredir dinlenme modundasın, Mayıs başı itibarı ile çalışma moduna dönme zamanı :A
kızzz her şeyi izledim cennet gibi yermiş, @Yakamoz-Asi yalan söylüyor.ss :A @serhatt @12.Adam @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Zeyno @ozmoturk @TenTen

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Harika
Reactions: serhatt
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx