Evde kalan sensin ayol bana çamur atma boş yere.Katır gibi oturmak yerine 2 espri yapmayı öğrenseydin birilerini kafalardın evde kalmazdın
Evde kalan sensin ayol bana çamur atma boş yere.Katır gibi oturmak yerine 2 espri yapmayı öğrenseydin birilerini kafalardın evde kalmazdın
aaaa daha ne istiyor bu kadın 😱Evde kalan sensin ayol bana çamur atma boş yere.![]()
Doymadı gözleri!!!!
havalimanına koş senDoymadı gözleri!!!!
Ay çok şükür dönüyor.
safozu oyunu bırakıcam sen de ciddiye alma diye kandırmışlar hiç sayı alamadı, bence sen kafalarsın bunuAy çok şükür dönüyor.![]()
İkisini de kandırırım sen rahat ol. .sssafozu oyunu bırakıcam sen de ciddiye alma diye kandırmışlar hiç sayı alamadı, bence sen kafalarsın bunu
ama bu varken sana bakmaz tabi orası ayrıEkli dosyayı görüntüle 134764
bunu kandırısın zaten giderayak "insanlara güveniyorum" diyip ağladıİkisini de kandırırım sen rahat ol. .ss
Kandırırım ayol niye kandıramayayım?bunu kandırısın zaten giderayak "insanlara güveniyorum" diyip ağladıdiğerini kandıramazsın
Ve 3. Balığım da su yüzünde ters döndü 😨2. Balığım da ölmüş bugün. Kaldı 1 tane o Da can çekişiyor. 🚬🚬🚬
2. Balığım da ölmüş bugün. Kaldı 1 tane o Da can çekişiyor. 🚬🚬🚬
Yakın zamanda almıştın 3 balığını da sanırım. Neden öldüler kiVe 3. Balığım da su yüzünde ters döndü 😨
Bilmiyorum herseyleri var. Almayacağım bir daha. 🥺Yakın zamanda almıştın 3 balığını da sanırım. Neden öldüler kiÇok üzücü oluyor, eskiden akvaryumum vardı. Prenseslerim öldüğünde baya üzülmüştüm
![]()
Forumun 69. Bölümünde sen de aldırmışsın çocuğu diyollaKandırırım ayol niye kandıramayayım?![]()
Onu bilmem de senin beynini aldırdığın kesin.Forumun 69. Bölümünde sen de aldırmışsın çocuğu diyollaEkli dosyayı görüntüle 134794
Doğru muOnu bilmem de senin beynini aldırdığın kesin.![]()
Sapına ka doğru. .ss