banyodaki poyraz olsa geri kaçmazdı Almeda olunca çıkmış hemenGökhan dışında efso olur.![]()
banyodaki poyraz olsa geri kaçmazdı Almeda olunca çıkmış hemenGökhan dışında efso olur.![]()
Mevzu ne ayol?banyodaki poyraz olsa geri kaçmazdı Almeda olunca çıkmış hemen
Almeda bacım alkolü fazla kaçırıp sinir krizi geçirmiş , banyo olucam diye kendini banyoyla kilitlemişMevzu ne ayol?
Aaa senin savunduğun ecünnü müydü o? Diskalifiye olmuş.Almeda bacım alkolü fazla kaçırıp sinir krizi geçirmiş , banyo olucam diye kendini banyoyla kilitlemiş![]()
çekemiyorsun başarılı avratları kıskançAaa senin savunduğun ecünnü müydü o? Diskalifiye olmuş.![]()
![]()
Hoşt hoşttttt.çekemiyorsun başarılı avratları kıskanç![]()
@Emre Ozansoy bacım Ayşe dönene kadar sevgilisini kullanmak için harekete geçmiş sen oturHoşt hoşttttt.![]()
Bu tipsizi isteyen herkes tepe tepe kullanabilir.
Sen de utanmadan daha 25 yaşına gelmedim de yalancıBu tipsizi isteyen herkes tepe tepe kullanabilir.![]()
kız millet kuduruklukta seni ve @Emre Ozansoy bacımı geçmiş, twittewrda reklam veriyorlar artık alıcı çıksın diyeBu tipsizi isteyen herkes tepe tepe kullanabilir.![]()
Öyle bir iddiam yok, sadece senden daha genç olduğum gerçeği var kudurrr.Sen de utanmadan daha 25 yaşına gelmedim de yalancı
Kapak olsun sana.kız millet kuduruklukta seni ve @Emre Ozansoy bacımı geçmiş, twittewrda reklam veriyorlar artık alıcı çıksın diye
geberÖyle bir iddiam yok, sadece senden daha genç olduğum gerçeği var kudurrr.
------
Kapak olsun sana.![]()
Ecünnü ne büyüsü yaptı acaba?
babası ve anasının paraları sağolsun benceEcünnü ne büyüsü yaptı acaba?![]()
Kızla parası için mi beraber? 😱babası ve anasının paraları sağolsun bence![]()
öyle diyolla gerçi babası da zengin poyrazın ama demek ki yetmiyorKızla parası için mi beraber? 😱
öyle diyolla gerçi babası da zengin poyrazın ama demek ki yetmiyor
bir de aleynada kaldı aklı ona benziyor Yasmin diye beraber diyenler de var bilemedim@Bully ile @Yakamoz-Asi yorumlasın benzerliği
Ekli dosyayı görüntüle 135015
Bence benzerlikten, sonuçta Poyraz'da zengo.öyle diyolla gerçi babası da zengin poyrazın ama demek ki yetmiyor
bir de aleynada kaldı aklı ona benziyor Yasmin diye beraber diyenler de var bilemedim@Bully ile @Yakamoz-Asi yorumlasın benzerliği
Vay, detaya gel. Benziyorlar ciddenöyle diyolla gerçi babası da zengin poyrazın ama demek ki yetmiyor