Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • İlginç
Reactions: serhatt
Evet. 30luk yerdi, 37-45 arası falan gidiyordum, o anın ṣokuyla tam bakamadım. 37-38 falan olsa yine iyi derim. Üstü tehlikeli olacak.
Geçmiş olsun.
Ben limiti geçmemeye özen gösteriyorum. 50 ise 52 olunca hemen dengeliyorum. Ekranda gösterilen normalin altında diyorlar. Genel olarak şehir içi sürdüğüm için ana yol ile çok işim olmuyor. Şehir içi trafiği olarak hız konusunda korkudan dikkatli sürmeye özen gösteriyorum.

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi
Ben 70 lik yerde 82 ile yedim yakın zamanda.. 2126 tl geçirdiler.

Erken ödedikde %25 indirim oldu

Bu benim ikinci olacak. İlki otobandaydı, orada daha bir tahammül var. 100lük yerde 113 gittim fazla gelmemiṣti. Ama bu 30luklarda af yok, o yüzden ehliyeti almazlar inṣallah diye dua ediyorum. Yoksa en az 120, belki de 250 frank fatura gelir. Ama ehliyet giderse gitti mi 3 ay gidiyor.
------

Geçmiş olsun.
Ben limiti geçmemeye özen gösteriyorum. 50 ise 52 olunca hemen dengeliyorum. Ekranda gösterilen normalin altında diyorlar. Genel olarak şehir içi sürdüğüm için ana yol ile çok işim olmuyor. Şehir içi trafiği olarak hız konusunda korkudan dikkatli sürmeye özen gösteriyorum.

Bende çok dikkat ederim normalde. Tolere ettikleri oran var 3 falan. Arabadaki Hız göstergesi de normalde 2 fazla gösteriyor. Yani 40 gitmiṣ olsam, 38 dir aslında, 3ü af ettikleri oran, yani 5 fazla olur. O zaman iyi derim. Ama 45 ise, 10 fazla oluyor. 11 fazladan itibaren ehliyet tehlikeye girebilir.

• Üzücü
Reactions: Dosi
  • İlginç
Reactions: serhatt

Bu alana bir cevap yazın...