artık yarışmayı bırakamazsa gece poyraz sakinleştirir bunuBu oğlan para için kendini yaktı, benim öyle bir safozluk yapacak halim yok.![]()
kız bu arada depreme gölcükte yakalandım kötü bir nokta idi geçmişi düşününce sağlam mısın ?
artık yarışmayı bırakamazsa gece poyraz sakinleştirir bunuBu oğlan para için kendini yaktı, benim öyle bir safozluk yapacak halim yok.![]()
Aaa ne işin var oralarda?artık yarışmayı bırakamazsa gece poyraz sakinleştirir bunu
kız bu arada depreme gölcükte yakalandım kötü bir nokta idi geçmişi düşününce sağlam mısın ?![]()
akraba ziyaretiAaa ne işin var oralarda?
Aaa senin akrabalarını ziyaret edecek ka sevdiğini bilmiyordum.akraba ziyaretiama evleri japonlara yaptırmışlar rayn üzerinde gibi gitti geldi bina
40 tane kuzenim var arada iyi olanları çıkıyorAaa senin akrabalarını ziyaret edecek ka sevdiğini bilmiyordum.
Kime yaptırırsa yaptırsınlar Gölcük'e bir şey kar etmez...
Radaramı yakalandın?Boṣu boṣuna azıcık arabayı yokuṣ asağa boṣa aldık hızlandık diye ceza yedik.gelir fatura 10 güne yüklü
![]()
Radaramı yakalandın?
Hız limitini ne kadar arttırdın?
Ben 70 lik yerde 82 ile yedim yakın zamanda.. 2126 tl geçirdiler.Evet. 30luk yerdi, 37-45 arası falan gidiyordum, o anın ṣokuyla tam bakamadım. 37-38 falan olsa yine iyi derim. Üstü tehlikeli olacak.
Geçmiş olsun.Evet. 30luk yerdi, 37-45 arası falan gidiyordum, o anın ṣokuyla tam bakamadım. 37-38 falan olsa yine iyi derim. Üstü tehlikeli olacak.
Ben 70 lik yerde 82 ile yedim yakın zamanda.. 2126 tl geçirdiler.
Erken ödedikde %25 indirim oldu
Geçmiş olsun.
Ben limiti geçmemeye özen gösteriyorum. 50 ise 52 olunca hemen dengeliyorum. Ekranda gösterilen normalin altında diyorlar. Genel olarak şehir içi sürdüğüm için ana yol ile çok işim olmuyor. Şehir içi trafiği olarak hız konusunda korkudan dikkatli sürmeye özen gösteriyorum.
sembolü kız arkadaşına armağan edince poyraz arkadan "bana da" diyor asfasfsafAaa senin akrabalarını ziyaret edecek ka sevdiğini bilmiyordum.
Kime yaptırırsa yaptırsınlar Gölcük'e bir şey kar etmez...
Bu niyeti bozmuş iyice. 😱sembolü kız arkadaşına armağan edince poyraz arkadan "bana da" diyor asfasfsaf
adada trip atmıştır kesin
Zaten ya kötülüyor ya övüyor Batuhan’ı ; herhalde yüz bulamadığı zaman sinir oluyorBu niyeti bozmuş iyice. 😱
Aman ne halleri varsa görsünler. .ssZaten ya kötülüyor ya övüyor Batuhan’ı ; herhalde yüz bulamadığı zaman sinir oluyor![]()
Yunan oğlanla daha çok yakışıyor zaten , poyraz senin ya da yasmin in olsunAman ne halleri varsa görsünler. .ss
Benim olabilir.Yunan oğlanla daha çok yakışıyor zaten , poyraz senin ya da yasmin in olsun
sana bu hikayelerde Atakan gibi dışlanmak düşüyorBenim olabilir.![]()