Şu An Ne Düşünüyorsun?

RüzgarGülü

Favori Üye
Reaksiyon puanı
4,019
Puanı
561
En son ne zaman aktiftin hatırlamıyorum ama oldu baya şeyler. Eski kaoslar kavgalar yok ama, 2020’den itibaren baya bir huzurlu senelerimiz oldu sonra yavaş yavaş eskiler ara vermeye başladı. Şimdi ise oldukça durgun eskiye oranla.
Son durum mesajıma bakılırsa 2020 de girmişim en son. Zaten email bile hangisi unutmuşum. Şifreyi sıfırlamam 3 4 gün sürdü. İyi ortam şenlik sıkıntı yok :)

• Beğendim
Reactions: Dosi

Dosi

Süper Mod.
Reaksiyon puanı
105,591
Puanı
1,060
Son durum mesajıma bakılırsa 2020 de girmişim en son. Zaten email bile hangisi unutmuşum. Şifreyi sıfırlamam 3 4 gün sürdü. İyi ortam şenlik sıkıntı yok :)
Son zamanlarında ara ara geliyordun. Bu kez kalıcı olursun belki. Her şey sendede yolundadır umarım.
Sen biraz dolan forumda, özlemişsindir :A
Merak ettiğin şeyler olursa sorabilirsin.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü

RüzgarGülü

Favori Üye
Reaksiyon puanı
4,019
Puanı
561
Son zamanlarında ara ara geliyordun. Bu kez kalıcı olursun belki. Her şey sendede yolundadır umarım.
Kalıcıyım zaten 2010 dan bu yana. Gidip geliyorum hayat şartları dicem abartı olacak. Girmeyi unutuyorum bazen sonra şifremi unutuyorum ondan. Bu sefer çok ara vermişim.
Herşey yolunda mı sorusuna gelince öncelikle teşekkür ederim. Herşey yolunda mı ben de bilmiyorum. Yolundadır umarım.

• Beğendim
Reactions: Dosi

xemrexxx

Favori Üye
Reaksiyon puanı
127,177
Puanı
1,061

12.Adam

Favori Üye
Reaksiyon puanı
25,541
Puanı
1,060
Sen boş zamanlarında kilise ziyaretleri mi yapıyorsun @Dosi ? :A @xemrexxx @Angelica
------

Kalıcıyım zaten 2010 dan bu yana. Gidip geliyorum hayat şartları dicem abartı olacak. Girmeyi unutuyorum bazen sonra şifremi unutuyorum ondan. Bu sefer çok ara vermişim.
Herşey yolunda mı sorusuna gelince öncelikle teşekkür ederim. Herşey yolunda mı ben de bilmiyorum. Yolundadır umarım.
Ulan teeee kaç yıl sonraki üye geldi de sen gelemedin…. :(

Son düzenleme:

xemrexxx

Favori Üye
Reaksiyon puanı
127,177
Puanı
1,061
Sende @xemrexxx de kaşınıyorsunuz az kaldı @Dosi nin tersine geleceksiniz sizi banlıcak kafasını dinlicek :A
Sen boş zamanlarında kilise ziyaretleri mi yapıyorsun @Dosi ? :A @xemrexxx @Angelica
------

Ne mana kuz :eek:

Sen de gesi bağlarında yarini arıyormuşsun @Dosi öyle dedi yani sen de onu savun pes :A:A @Zeyno @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @The_Erinch

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Angelica and Dosi

Angelica

Favori Üye
Reaksiyon puanı
55,207
Puanı
1,060
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: xemrexxx and Dosi

Dosi

Süper Mod.
Reaksiyon puanı
105,591
Puanı
1,060
------

Ne mana kuz :eek:

Sen de gesi bağlarında yarini arıyormuşsun @Dosi öyle dedi yani sen de onu savun pes :A:A @Zeyno @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Aaa bi susun be meşgulüm bu aralar forumda, gizli görevdeyim 🥷 :A
İkide bir asılsız şeyler yazmayın. Yoldan çekilin yoksa hedefimdeki siz olursunuz :A @Angelica @Yakamoz-Asi

xemrexxx

Favori Üye
Reaksiyon puanı
127,177
Puanı
1,061

Yakamoz-Asi

Emekli
Ayın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
27,020
Puanı