Pozitif mi negatif mi?Son 5 senede niye bu noktaya geldiğimi..
Pozitif mi negatif mi?Son 5 senede niye bu noktaya geldiğimi..
Beşiktaş United paymentın attığı ikinci golNegatif ağırlıklı
Bence Türk hakemlerin parası yetmez
Ve Türkiye’deki var hakemlerinde parası yetmez
7000 tl kazanyor
Var 9000 tl kazandıryor
@xemr
Üzücü bir reklammış ya
İdaremi bilmeme gerek yok ki ortada bu kadar keriz varken.
Pozitif mi negatif mi?
Aaaa aynı serhatın kariyer planı değil mi bu 😱 @Dosi @Zeyno @Carpe Diem @The_Erinch @ozmoturk @cookies @Emre Ozansoy @mrt-06 @batuhankaralar @offensiveNegatif ağırlıklı
İdolüm.Aaaa aynı serhatın kariyer planı değil mi bu 😱 @Dosi @Zeyno @Carpe Diem @The_Erinch @ozmoturk @cookies @Emre Ozansoy @mrt-06 @batuhankaralar @offensive
Heyatım @Carpe Diem senin için her balığı sever diyor ne diyorsun bu konuda @cookies @Angelica @Dosi @Zeyno @12.Adam @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoyİdolüm.
Heyatım @Carpe Diem senin için her balığı sever diyor ne diyorsun bu konuda @cookies @Angelica @Dosi @Zeyno @12.Adam @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy
Heyatım @Carpe Diem senin için her balığı sever diyor ne diyorsun bu konuda @cookies @Angelica @Dosi @Zeyno @12.Adam @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy
Balık tutmayı değil balık yemeyi severim.Tabi ki sever @serhatt
Balık tutmayı değil balık yemeyi severim.
O bende kalsın. .ssBir tarif etsene ṣu en sevdiğin balığı
O bende kalsın. .ss
Ne alaka?Kıskançlık dizboyu
Ne alaka?
E zaten.Sevdiğin balık tarzını söylemiyorsun ki kapmasınlar
Tabi ki sever @serhatt
Kız şu oğlan serhat, @Carpe Diem @Emre Ozansoy @cookies i birlikte kaldırıp taşır gibiBalık tutmayı değil balık yemeyi severim.
Seni dağa kaldırır inş. .ss
Gerçekten güldüm ifadem boşuna değil.Seni dağa kaldırır inş. .ss
Bnm işim yok ama @Angelica teyzem gesi bağlarını severdi o gidebilirSen dağda ne yapacaksın ? 🤣
Tabi ki sever @serhatt
Balık tutmayı değil balık yemeyi severim.
Aaaa herkes @serhatt gibi koca manyağı olmuş 😱 @Angelica @cookies @Carpe Diem @ozmoturk @mrt-06 @Dosi @Zeyno @The_ErinchGerçekten güldüm ifadem boşuna değil.