Bunu benden daha yaşlı olan senin söylüyor olman da fazla ikonik. .ssTeyzoş bu oğlan 2000liymiş @serhatt @Emre Ozansoy @Alos karta kaçtı iyice yazık bir teselli et be @Zeyno @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi
Bunu benden daha yaşlı olan senin söylüyor olman da fazla ikonik. .ssTeyzoş bu oğlan 2000liymiş @serhatt @Emre Ozansoy @Alos karta kaçtı iyice yazık bir teselli et be @Zeyno @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi
Sağok tatlım ikonğk biriyim haklısınBunu benden daha yaşlı olan senin söylüyor olman da fazla ikonik. .ss
Ne minyonu ayol uydurma dana gibisin.Sağok tatlım ikonğk biriyim haklısın
Ben minyon tipliyim sen 5 yaş da büyük olsam küçük gözüküyorum
Dananın da küçüğü varNe minyonu ayol uydurma dana gibisin.
Kuz eyfel kulesine gittin miNe minyonu ayol uydurma dana gibisin.
Sen gittin mi?
BElki Ben giderim fransaya @xemrexxx
Bu neeeeeeeee??? Bununla cehennemin dibine bilem giderim. 👄
Ben o tuzagi görünce Arka sokaklardaBu neeeeeeeee??? Bununla cehennemin dibine bilem giderim. 👄
Sen gittin mi?
Kuz bu dizinin konusu çok saçmaymış sarı kızı zorla milyarder, genç, eli yüzü düzgün oğlanla evlendiriyorlar ayol bu zaten serhat, @Alos @Emre Ozansoy @cookies @Zeyno @Dosi @Angelica nın hayali be, ne zorlaması @Yakamoz-Asi @The_ErinchBu neeeeeeeee??? Bununla cehennemin dibine bilem giderim. 👄
Arka sokaklarin yaptigi bu hamle sehrin melekeri anca böyle tutardi dediKuz bu dizinin konusu çok saçmaymış sarı kızı zorla milyarder, genç, eli yüzü düzgün oğlanla evlendiriyorlar ayol bu zaten serhat, @Alos @Emre Ozansoy @cookies @Zeyno @Dosi @Angelica nın hayali be, ne zorlaması @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Ben senaryo konusu için her yere giderimSen gittin mi?
Niye evlendiriyorlar ayol?Kuz bu dizinin konusu çok saçmaymış sarı kızı zorla milyarder, genç, eli yüzü düzgün oğlanla evlendiriyorlar ayol bu zaten serhat, @Alos @Emre Ozansoy @cookies @Zeyno @Dosi @Angelica nın hayali be, ne zorlaması @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Kızın anası hasta, hastane masraflarını adamla evlenmesi karşılığında ödüyor üvey anası ve babasıNiye evlendiriyorlar ayol?
Kafandan senaryo mu yazıyorsun? Hakikaten hikayesi bu mu? @serhattKızın anası hasta, hastane masraflarını adamla evlenmesi karşılığında ödüyor üvey anası ve babası
Adam niye evleniyor bilmiyorum, senin gibi olabilir
Bu kız yalan borcum mu var 😱Kafandan senaryo mu yazıyorsun? Hakikaten hikayesi bu mu? @serhatt
Yokmuş. Adam evlenip parayı verince başka ecünnülere yelken açacak mıydı?Bu kız yalan borcum mu var 😱
İzlemedim ki ne bileyimYokmuş. Adam evlenip parayı verince başka ecünnülere yelken açacak mıydı?
Bir gözat bakayım.İzlemedim ki ne bileyim
Niye evlendiriyorlar ayol?
Serhat ın hetero versiyonuBir gözat bakayım.
Eylül güzel geliyor.
İki dakika da söker gelir benim @serhatt bacıım İtalyanca da neymiş
Sende baktınmı manyaksın emre
Böcek yerleştirme işiyle ben ilgilenmiyorum. @serhatt
Kız bu amcayla beddua çalışmaya gidiyom, dönünce ocağınıza İncir ağacı dikicem @cookies @The_Erinch @MasacRE @mrt-06 @DosiBunu benden daha yaşlı olan senin söylüyor olman da fazla ikonik. .ss