Usta kendisi, evdeki su tesisatını baştan yaptırmıştık, onunla ilgili geldi kontrol ederken eğildi![]()
Sende baktınmı manyaksın emre
Usta kendisi, evdeki su tesisatını baştan yaptırmıştık, onunla ilgili geldi kontrol ederken eğildi![]()
Sende baktınmı manyaksın emre![]()
Açıkta gördüm mü affetmemGözü değmiştir, adamın çatalına neden baksın ki.@xemrexxx
Radar gibi arıyor musun?Açıkta gördüm mü affetmem![]()
Sende baktınmı manyaksın emre![]()
@serhatt @Alos @Emre Ozansoy a meslek buldum, oğlanlara böyle masaj yapsınlarRadar gibi arıyor musun?![]()
Benim yolladigim videolar sasirttimi
Ortağın kütürdetiyor.
@Yakamoz-Asi halay kırıklığına uğramış
Teyzoş bak gusül abdesti bilmeyenler tam liste ;İki halide güzel
Uzay yolundaki kaptana benzemiş.
İki halide güzel
Bayıldım tespitine, o yamuk burunluya önce ağzına sonra da oturma organına verdik.Teyzoş bak gusül abdesti bilmeyenler tam liste ;
1- @MasacRE
2 - @Maskeli Fedai
3- @Sherlock
4- @DarkLegenD
5- @MEnes
6- guidetti![]()
@Alos @serhatt @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @cookies @mrt-06 @Aserat @Zeyno @Emre Ozansoy
Nerden biliyorsun yanlarındamısın ya🤣Teyzoş bak gusül abdesti bilmeyenler tam liste ;
1- @MasacRE
2 - @Maskeli Fedai
3- @Sherlock
4- @DarkLegenD
5- @MEnes
6- guidetti![]()
@Alos @serhatt @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @cookies @mrt-06 @Aserat @Zeyno @Emre Ozansoy
Evet yanındaymiş. Özellikle 6 numaranın yanından ayrılmadi.Nerden biliyorsun yanlarındamısın ya🤣
Teyzoş bu oğlan 2000liymiş @serhatt @Emre Ozansoy @Alos karta kaçtı iyice yazık bir teselli et beSen nerden biliyorsun @xemrexxx ye takip cihazımı taktın![]()
Teyzoş bu oğlan 2000liymiş @serhatt @Emre Ozansoy @Alos karta kaçtı iyice yazık bir teselli et be![]()
@Zeyno @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi
Kuz senin yaşına göre tabi gençlerOnlar daha genç![]()
Kuz senin yaşına göre tabi gençlersenden yaşlı tek tanıdığım 450 yaşındaki dudu peri
![]()