Usta kendisi, evdeki su tesisatını baştan yaptırmıştık, onunla ilgili geldi kontrol ederken eğildi
Sende baktınmı manyaksın emre
Usta kendisi, evdeki su tesisatını baştan yaptırmıştık, onunla ilgili geldi kontrol ederken eğildi
Gözü değmiştir, adamın çatalına neden baksın ki. @xemrexxxSende baktınmı manyaksın emre
Açıkta gördüm mü affetmemGözü değmiştir, adamın çatalına neden baksın ki. @xemrexxx
Radar gibi arıyor musun?Açıkta gördüm mü affetmem
@serhatt @Alos @Emre Ozansoy a meslek buldum, oğlanlara böyle masaj yapsınlarRadar gibi arıyor musun?
Benim yolladigim videolar sasirttimi
Ortağın kütürdetiyor. @serhatt @Emre Ozansoy @Alos
@Yakamoz-Asi halay kırıklığına uğramış @Angelica @serhatt @Dosi @The_Erinch @Zeyno @Alos @Emre Ozansoy
Teyzoş bak gusül abdesti bilmeyenler tam liste ;İki halide güzel
Uzay yolundaki kaptana benzemiş.
İki halide güzel
Bayıldım tespitine, o yamuk burunluya önce ağzına sonra da oturma organına verdik.Teyzoş bak gusül abdesti bilmeyenler tam liste ;
1- @MasacRE
2 - @Maskeli Fedai
3- @Sherlock
4- @DarkLegenD
5- @MEnes
6- guidetti
@Alos @serhatt @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @cookies @mrt-06 @Aserat @Zeyno @Emre Ozansoy
Nerden biliyorsun yanlarındamısın ya🤣Teyzoş bak gusül abdesti bilmeyenler tam liste ;
1- @MasacRE
2 - @Maskeli Fedai
3- @Sherlock
4- @DarkLegenD
5- @MEnes
6- guidetti
@Alos @serhatt @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @cookies @mrt-06 @Aserat @Zeyno @Emre Ozansoy
Evet yanındaymiş. Özellikle 6 numaranın yanından ayrılmadi. @xemrexxxNerden biliyorsun yanlarındamısın ya🤣
Teyzoş bu oğlan 2000liymiş @serhatt @Emre Ozansoy @Alos karta kaçtı iyice yazık bir teselli et be @Zeyno @Dosi @12.Adam @Yakamoz-AsiSen nerden biliyorsun @xemrexxx ye takip cihazımı taktın
Teyzoş bu oğlan 2000liymiş @serhatt @Emre Ozansoy @Alos karta kaçtı iyice yazık bir teselli et be @Zeyno @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi
Kuz senin yaşına göre tabi gençler senden yaşlı tek tanıdığım 450 yaşındaki dudu periOnlar daha genç
Kuz senin yaşına göre tabi gençler senden yaşlı tek tanıdığım 450 yaşındaki dudu peri