Emre Ozansoy
Moderatör
Eylül güzel geliyor.Son saatler, kurtuluyoruz.
Eylül güzel geliyor.Son saatler, kurtuluyoruz.
İki dakika da söker gelir benim @serhatt bacıım İtalyanca da neymiş
@Alos , Serkay ‘ın İtalya’daki temsilcisi.
Sen böyle anlatınca @serhatt ta ibre 400 e vurdu. @xemrexxx
Daha iyilerini gördüm bu ne ki.
Senin gördüğünü 40 yıllık sünnetçiler görmemiştir onu geç zatenDaha iyilerini gördüm bu ne ki.
Mal sahibi,mülk sahibi,hani bunun ilk sahibi. @serhattSenin gördüğünü 40 yıllık sünnetçiler görmemiştir onu geç zaten
Demir paslanmış ağırlığa dayanamadı.
Totalde 11 tane olmuş teyzem bir o kadar da imam nikahlı var bir o kadar da hülle6.kocamıı😱
Teyzen 18 kişilik kadro yapmış. @AngelicaTotalde 11 tane olmuş teyzem bir o kadar da imam nikahlı var bir o kadar da hülle
Eylül güzel geliyor.
Daha iyilerini gördüm bu ne ki.
6.kocamıı😱
Kuz bugün bizim komşu geldi eve, adam içine bundan giymiş, 33 yaşında evli barklı çocuklu adam, bir de eğilip gösteriyor sanırım içine @serhatt kaçmış adamın @The_Erinch @cookies @Dosi @mrt-06Teyzen 18 kişilik kadro yapmış. @Angelica
Bakma sende. Niçin eğildi ki?Kuz bugün bizim komşu geldi eve, adam içine bundan giymiş, 33 yaşında evli barklı çocuklu adam, bir de eğilip gösteriyor sanırım içine @serhatt kaçmış adamın @The_Erinch @cookies @Dosi @mrt-06 Ekli dosyayı görüntüle 122940
Usta kendisi, evdeki su tesisatını baştan yaptırmıştık, onunla ilgili geldi kontrol ederken eğildiBakma sende. Niçin eğildi ki?