Hayatımda gördüğüm en iyi kemer.
Serhat kronolojisini bitirememiş artık o da karıştırıyor demek kiBu ne ifade ediyor, anlamadım
@serhatt , Emre kaç koca eskitmiş? Baksana defter tutmuş yaverin.Serhat kronolojisini bitirememiş artık o da karıştırıyor demek ki
https://twitter.com/x/status/1691481989214302208
Aaaa taş gibi oğlan maşşşşallah.
Aaaa taş gibi oğlan maşşşşallah.
Aaaa serhatın hayalleri hep genç zengin eli yüzü düzgün adam bulup böyle paralarını yemekSende taşı kırarsın.@xemrexxx
Aaaa serhatın hayalleri hep genç zengin eli yüzü düzgün adam bulup böyle paralarını yemekama hande Queen yaşıyor onun hayalleriniserhat wefad
@Alos @Yakamoz-Asi @Angelica @cookies @Emre Ozansoy @Zeyno
Ecünnü cehennemde yanarken de ben sefa süreceğim.Aaaa serhatın hayalleri hep genç zengin eli yüzü düzgün adam bulup böyle paralarını yemekama hande Queen yaşıyor onun hayalleriniserhat wefad
Ne mana sen 9 ayda 90 boyfriend değiştirmişsündir be sanki meleksinEcünnü cehennemde yanarken de ben sefa süreceğim.
Tabii parasız yaşanır mı ☺️Aaaa serhatın hayalleri hep genç zengin eli yüzü düzgün adam bulup böyle paralarını yemekama hande Queen yaşıyor onun hayalleriniserhat wefad
Millete ne paralar arkadas bu ne ya
Ecünnü cehennemde yanarken de ben sefa süreceğim.
Heyatım bunlar serhat, @Alos @Emre Ozansoy , Rahmetsiz çiğdem ile destere ve teneşir paklayan abileri Faruk @Forumdash ıgeçti edepsizlikte😱 @12.Adam @Zeyno @Özgür @ozmoturkTabii parasız yaşanır mı ☺️
Havuz problemi gibi.Heyatım bunlar serhat, @Alos @Emre Ozansoy , Rahmetsiz çiğdem ile destere ve teneşir paklayan abileri Faruk @Forumdash ıgeçti edepsizlikte😱 @12.Adam @Zeyno @Özgür @ozmoturk Ekli dosyayı görüntüle 122553
Kaan Yıldırım’da sıradan geçirmiş.Hemen arkasından Hakan Sabancı gelmiş.Hayatımızda sadece böyle problemler olsa
Hayatımızda sadece böyle problemler olsa
Asuman da @Angelica tetzem gibi yani hiç romantik değil aşka inancı öldürüyorKaan Yıldırım’da sıradan geçirmiş.Hemen arkasından Hakan Sabancı gelmiş.Görselin başlığı aşağıdaki gibi olmalı.
@xemrexxx @Alos @Emre Ozansoy @serhatt @Angelica @Forumdash @Zeyno
Ekli dosyayı görüntüle 122585
@Özgür
Asuman kim gııı?
Hadi ordan be☺️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?