@serhatt ve para aşkıBu ne ifade ediyor, anlamadım
@serhatt ve para aşkıBu ne ifade ediyor, anlamadım
Hayatımda gördüğüm en iyi kemer.
Serhat kronolojisini bitirememiş artık o da karıştırıyor demek kiBu ne ifade ediyor, anlamadım
@serhatt , Emre kaç koca eskitmiş? Baksana defter tutmuş yaverin.Serhat kronolojisini bitirememiş artık o da karıştırıyor demek ki
Aaaa taş gibi oğlan maşşşşallah.
Sende taşı kırarsın. @xemrexxxAaaa taş gibi oğlan maşşşşallah.
Aaaa taş gibi oğlan maşşşşallah.
Aaaa serhatın hayalleri hep genç zengin eli yüzü düzgün adam bulup böyle paralarını yemek ama hande Queen yaşıyor onun hayallerini serhat wefadSende taşı kırarsın. @xemrexxx
Aaaa serhatın hayalleri hep genç zengin eli yüzü düzgün adam bulup böyle paralarını yemek ama hande Queen yaşıyor onun hayallerini serhat wefad
@Alos @Yakamoz-Asi @Angelica @cookies @Emre Ozansoy @Zeyno
Ecünnü cehennemde yanarken de ben sefa süreceğim.Aaaa serhatın hayalleri hep genç zengin eli yüzü düzgün adam bulup böyle paralarını yemek ama hande Queen yaşıyor onun hayallerini serhat wefad
Ne mana sen 9 ayda 90 boyfriend değiştirmişsündir be sanki meleksinEcünnü cehennemde yanarken de ben sefa süreceğim.
Tabii parasız yaşanır mı ☺️Aaaa serhatın hayalleri hep genç zengin eli yüzü düzgün adam bulup böyle paralarını yemek ama hande Queen yaşıyor onun hayallerini serhat wefad
Millete ne paralar arkadas bu ne ya
Ecünnü cehennemde yanarken de ben sefa süreceğim.
Heyatım bunlar serhat, @Alos @Emre Ozansoy , Rahmetsiz çiğdem ile destere ve teneşir paklayan abileri Faruk @Forumdash ıgeçti edepsizlikte😱 @12.Adam @Zeyno @Özgür @ozmoturkTabii parasız yaşanır mı ☺️
Havuz problemi gibi. @Yakamoz-AsiHeyatım bunlar serhat, @Alos @Emre Ozansoy , Rahmetsiz çiğdem ile destere ve teneşir paklayan abileri Faruk @Forumdash ıgeçti edepsizlikte😱 @12.Adam @Zeyno @Özgür @ozmoturk Ekli dosyayı görüntüle 122553
Havuz problemi gibi. @Yakamoz-Asi
Kaan Yıldırım’da sıradan geçirmiş.Hemen arkasından Hakan Sabancı gelmiş. Görselin başlığı aşağıdaki gibi olmalı.Hayatımızda sadece böyle problemler olsa
Hayatımızda sadece böyle problemler olsa
Asuman da @Angelica tetzem gibi yani hiç romantik değil aşka inancı öldürüyorKaan Yıldırım’da sıradan geçirmiş.Hemen arkasından Hakan Sabancı gelmiş. Görselin başlığı aşağıdaki gibi olmalı.
@xemrexxx @Alos @Emre Ozansoy @serhatt @Angelica @Forumdash @Zeyno
Ekli dosyayı görüntüle 122585
@Özgür
Asuman kim gııı?
Hadi ordan be☺️