Ingilizler Avrupa turnuvasi düzenlemis osmanli zamaninda ingilizlerin kurdugu takimlarla @xemrexxx@serhatt kıvanç ı elde etmek için her şeyi yaparmış hee şeyin içinde çocuk da var, demek ki doğurabiliyor
Kim kazanmışIngilizler Avrupa turnuvasi düzenlemis osmanli zamaninda ingilizlerin kurdugu takimlarla @xemrexxx
------
@12.Adam @Yakamoz-Asi
Rangers yok muymuşCeltic periphery @xemrexxx
Hangi erotik siteden buldun?
İskoç takımları o zamanlar İngiliz sömürgesi altındaymış.Rangers yok muymuş
Kuz @serhatt @Angelica @Alos @Zeyno @Emre Ozansoy tatlı yemeye gitmiş ama 1 gündür haber yok acaba noldı @Yakamoz-Asi @cookies @CervantesHangi erotik siteden buldun?
İskoç takımları o zamanlar İngiliz sömürgesi altındaymış.
Hazmetmeye çalışıyorum yediklerimi.Kuz @serhatt @Angelica @Alos @Zeyno @Emre Ozansoy tatlı yemeye gitmiş ama 1 gündür haber yok acaba noldı @Yakamoz-Asi @cookies @Cervantes
D media Sihirli Annemi tutturduHazmetmeye çalışıyorum yediklerimi.
Hangi erotik siteden buldun?
İskoç takımları o zamanlar İngiliz sömürgesi altındaymış.
Serhat ın radarına girmiş @Çiğdem in mustisi @Alos @cookies @Zeyno @Yakamoz-AsiHazmetmeye çalışıyorum yediklerimi.
Sana bir füze atma zamanı gelmişti, Geber @Alos @Angelica @Emre Ozansoy @cookies @Yakamoz-Asi @12.Adam @Özgür @ZeynoHazmetmeye çalışıyorum yediklerimi.
İyice çökmüş radarımda değil artıkın.Sana bir füze atma zamanı gelmişti, Geber @Alos @Angelica @Emre Ozansoy @cookies @Yakamoz-Asi @12.Adam @Özgür @Zeyno
Züğürt tesellisiİyice çökmüş radarımda değil artıkın.
İster inan ister inanma.Züğürt tesellisi
Hayatımda gördüğüm en iyi kemer.
Bu ne ifade ediyor, anlamadım