Bu nasıl sahne Reyis değişik bir film başlangıcı gibi
Bu nasıl sahne Reyis değişik bir film başlangıcı gibi
rıza baba çift mesai yazmışBu nasıl sahne Reyis değişik bir film başlangıcı gibi@Dosi @serhatt @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Zeyno @Angelica @slhttnmtl @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @EmreCan @cookies
Oha bu nerden çıktı.Bu nasıl sahne Reyis değişik bir film başlangıcı gibi@Dosi @serhatt @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Zeyno @Angelica @slhttnmtl @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @EmreCan @cookies Ekli dosyayı görüntüle 110924
rıza baba çift mesai yazmış
@serhatt ın hayalini yaşamış adamOha bu nerden çıktı.Seldaa gel de çeliver şunun aklını.
Buna da sulandıysa net zevksizdir bu adam. .ss@serhatt ın hayalini yaşamış adam@Çiğdem görse inme inerdi maraz alisine de yeltenmiş@Forumdash @Dosi @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @Özgür @The_Erinch @Zeyno @Maskeli Fedai @MasacRE @Özgür
Ekli dosyayı görüntüle 110986
@serhatt'tan beterleri de varmış.@serhatt ın hayalini yaşamış adam@Çiğdem görse inme inerdi maraz alisine de yeltenmiş@Forumdash @Dosi @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @Özgür @The_Erinch @Zeyno @Maskeli Fedai @MasacRE @Özgür
Ekli dosyayı görüntüle 110986
Ayol sen şurada olsan çoktan adın çıkmıştıBen gayet masum bir insanım ve ahlaklıyım. @xemrexxx algısı üzerime yapıştı sadece.
İyi saklayamamış ki çıktı foyası ortaya.Ayol sen şurada olsan çoktan adın çıkmıştıerkan amca iyi saklamış@slhttnmtl Ekli dosyayı görüntüle 110987
Biliyordum tek bir erkeğe yan gözle bakmayacağını.Ben gayet masum bir insanım ve ahlaklıyım. @xemrexxx algısı üzerime yapıştı sadece.
Adamda da yok yok maşallah, @serhatt'ı da saklayıversin.Ayol sen şurada olsan çoktan adın çıkmıştıerkan amca iyi saklamış@slhttnmtl Ekli dosyayı görüntüle 110987
40 yıl sakladı işte neler yapmıştır sen düşünİyi saklayamamış ki çıktı foyası ortaya.Ayrıca ben orada olsam o ecünnüler orada olamazdı.
Bir halt yapamamıştır eminim.40 yıl sakladı işte neler yapmıştır sen düşünecünnüleri @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Sherlock u yok etmek için kullanırdın
rıza baba çift mesai yazmış
Oha bu nerden çıktı.Seldaa gel de çeliver şunun aklını.
Buna da sulandıysa net zevksizdir bu adam. .ss
Fakirlik zor arkadaşlarArabayı kaçırdım eve nasıl gideceğimi düşünüyorum
Çok güzel küfür ederdim kendisine ama yönetimden ceza yemek istemiyorum
Yazık 170 milyar liraya yaptığı tatil kadar tatil yapacak parası da yoktur şimdi.
Yanıt verirdim ama tehlikeli sularda yüzmek istemiyorum.Ne güzel işte kız tutumlu olmak istedi zaar herşey ateş pahası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?