Keith Long
Favori Üye
Stephen Bradley olsa iyi olur mu Fenerbahçe’nin teknik direktörüAnlamadım.
Stephen Bradley olsa iyi olur mu Fenerbahçe’nin teknik direktörüAnlamadım.
Bize tek çare Ersun Yanal, gerisi Yalan @xdragxxStephen Bradley olsa iyi olur mu Fenerbahçe’nin teknik direktörü
O da olmaz bir değişiklik yaparım İrlandadan teknik direktör alalım adamların psikolojisi sağlamBize tek çare Ersun Yanal, gerisi Yalan @xdragxx
Neden?O da olmaz bir değişiklik yaparım İrlandadan teknik direktör alalım adamların psikolojisi sağlam
Ersun Yanal’ın da Trabzonspor maçı sonrası psikolojisi bozuldu İrlandalılar iyi bu konuda spor pedagojisi varNeden?
Pazartesileri ben de sevmem haftanın ilk iş günü diye ama bu hafta okullar tatil. Yarın garanti evdeyim, diğer günler tatil olacakmıyım şimdilik belirsiz (toplantı, planlama vs haftası)Yarına Pazartesi...Çokkk derin düşünceleri içindeyimmmm
Her zaman bir sendromum vardır. Pazartesileri dönüşler zor gelir..Çalışanlar daha iyi anlar.Pazartesileri ben de sevmem haftanın ilk iş günü diye ama bu hafta okullar tatil. Yarın garanti evdeyim, diğer günler tatil olacakmıyım şimdilik belirsiz.
Korkum tüm hafta tatil olursam çalışmak zor gelecek alılmıştım iş temposuna ama ara verince sanki soğuyacak gibiyim
Pazartesileri en erken kalktığım gün, bununda etkisi var. Hele bazen alarm öncesi iş yerinden mesaj trafiği olunca uykum biraz daha bölünüyor :SHer zaman bir sendromum vardır. Pazartesileri dönüşler zor gelir..Çalışanlar daha iyi anlar.
Pazartesileri birde banka herzaman yoğun olur... 2 gün kapalı olunca özlüyorlar ki bu sefer 3.5 gün kapalıydık..
Ama pazarteside bitti mi hafta bitiyor diyorum.
Asla istemem Ali Koç varken.Bize tek çare Ersun Yanal, gerisi Yalan @xdragxx
Stephen Bradley iyi olur @xdragxxAsla istemem Ali Koç varken.
Mobing uygulandığından mı?Asla istemem Ali Koç varken.
O gün eve kendimi attığımda konser başlayalı 10 dakika olmuştu ve gidemedim...@slhttnmtl gidebildin mi Nil konserine?
Hangi işin Nil'in konserine gitmekten daha önemli olabilir? 😡O gün eve kendimi attığımda konser başlayalı 10 dakika olmuştu ve gidemedim...
Arkadaşlarım.Hangi işin Nil'in konserine gitmekten daha önemli olabilir? 😡