Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hükmen yenilgi konusunu geçtik sanıyorum adamın kafası yarılsa da yarılmasa da maç tatillik zaten. Olabilir diye konuşsan neyse de olabilir diye konuşmuyorsun kesin konuşuyorsun o günkü olan şeyleri sıradan maç diyorsun. Uefada da yap o zaman ne diyeyim. Tartışmanın da anlamı yok çünkü sonuç değişmeyecek. Adamın kafasına at aleti sonra kanıyor kanamiyor onu konuş bu kadarı yüzsüzlük oluyor. Her ihtimale karşı yaşlı adamı ambulansla götürmüşler adama ayakta git deselerdi öyle giderdi. Hastane de acıbadem sizin sponsordu o zaman diye biliyorum. Bu kafada olduğu sürece Fenerbahçelilerin benim için Galatasaray'dan çok farkı yok. Yarın öbür gün yarışa girsek birbirlerini bırakır bizle uğraşır iki takım da. Fikret Orman boşuna demedi kardeş yaptık lafını

Ağaçtan mı düştün ?Kafana taş mı yedin ? Ne oldu ?

Ben de bir kere dikişlik olmuştum konuşunca aklıma geldi. İlkokul 1in sonu yaz ayı banyo fayansına kötü düşüp çenem açılmıştı. Hâlâ izi durur ama alttan bakılması lazım direkt insan görmüyor

Reactions: 12.Adam
Geçmiş olsun.

Avrupada Kızılyıldız, Partizan deplasmanlarında 10 kat olaylar oluyor

------

Kalorifer dairesinde maç yapıyorduk kış ayında. Koşarken kalorifer altına girdi kafam yarıldı.

------

Kalorifer dairesinde maç yapıyorduk kış ayında. Koşarken kalorifer altına girdi kafam yarıldı.
Kazan dairesine girmeyi nasıl başardın lan ? Ne çılgın adamsın?
Kazanı iyi ki patlatmadın yoksa nalları dikmiştin.

Reactions: xdragxx
Kazan dairesine girmeyi nasıl başardın lan ? Ne çılgın adamsın?
Kazanı iyi ki patlatmadın yoksa nalları dikmiştin.
O zaman küçük olduğumuz için gizlice giriyorduk kışın dışarı çıkmak yasaktı
Gizli gizli turnuva yaparken kafayı yardık.

------

Uefada yapabilirsin bakalım onlar nasıl davranacak görelim
Yoksa Yunanistan'da silahla basan başkan var

Reactions: xdragxx