Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aklıma dün gece bir anı takıldı. Galiba Fenerbahçe'nin şampiyon olmamasında aldığım bir ah var.
Sene 2016 aylardan Mayıs. Beşiktaş şampiyonluğa gidiyor ben de bir kafede bir grupla oturuyorum. Grupta da bir kız var fanatik Beşiktaşlı. Arada o bana takılır ben ona takılırım. O gün de noldu şampiyon biz olacağız dedi. Ben de ya Esma siz şampiyon olsanız ne olmasanız ne en fazla 3. büyüksünüz işte umrumda değil dedim

Aradan 10 saniye geçti kız ağlayarak lavaboya koştu. Arkasından 1 kız daha gitti ben mal gibi kaldım bu kız niye ağladı diye şimdi
Neyse bu 5 dakika sonra geldi yüzü gözü şiş şekilde. Özür diledim ben de bu da önemli değil ya duygusalım bu aralar sana denk geldi dedi
Ama aradan 1 dakika geçti ve hala unutamadığım o cümleyi söyledi. "Aykut bir daha inşallah hayatın boyunca Fenerbahçe şampiyonluğu göremezsin"
Kızın sadece adı aklımda ne sosyal medyasını biliyorum ne de numarasını
Valla bir şekilde bulsam helallik alacağım bu lanetin çıkması lazım üstümden. Vekaleten forumdaki Beşiktaşlı @Gerekli24 den alsam olur mu sizce @Dosi @12.Adam

Ben de ah düşünüyorum ama farklı Şenol Güneş 'in kafasındaki yarayla dalga geçen FB yönetim üyelerini görünce inşallah bu ahlarla şampiyonluk göremezsiniz demiştim

Reactions: 12.Adam and xdragxx

Ya bırak orda cidden tiyatro oynadı
Bu konuda tartışmak dahi istemiyorum onun dışında o maçın her türlü hükmen Beşiktaş galibiyeti gerekiyordu ama bazı büyük kişiler araya girdiği için tekrar oynatılma kararı aldı bizim başkan da kendi açısından zararlı ama Beşiktaş açısında düzgün bir duruş ile çıkmama kararı aldı. Fenerbahçe bizim şampiyon olduğumuz ve olacağımız senelerde zaten gereksiz yere bizimle uğraştı aradan Galatasaray çıktı hep böyle o yüzden hiçbir zaman Fenerbahçe bana samimi gelmez. Benim için yapabilirse bazı şeyleri Galatasaray 'dan aşağı kalır yanı olmaz.

Reactions: xdragxx
Ne oldu da hükmen 3-0 olması lazımdı anlamadım
Hala abartıyorsunuz Şenol'un oyunculuğu için hükmen yenik mi sayılacaktık bir de hiç objektif değilsiniz bu konuda.
O maç hükmen 3-0 olacaksa Türkiye'de hiçbir maç 90 dakika tamamlanmaz. Bu ülkede sulu derbi hükmen olmadı, Denizli maçı hükmen olmadı da bir peruk bir de para kafasına geldi diye maç mı bitmeyecek

O maç 2 defa uyarı yapıldı 3 uyarıda maç yarıda kesilir tatil olur ve hükmen karşı tarafa verilir kural bu sadece o olay olmadı ki. Konu Şenol'un kafasının yarılıp yarılmamasi değil ayrıca peruk gelmediğini herkes biliyor oradan bir peruk düşüyor diye bu da oluşmuş bir algı çabası o maç sonrası bazı devlet büyüklerinin o dönem olaya el atıp açıklamalarını görebilirsin ben kuraldan yazılanı söylüyorum bir de bunun üstüne Fb yönetimi dalga geçti ama sonra ne oldu o kupayı da finalde Akhisar'a kaybettiniz.

Yahu kardeşim kan yok kaaan.

. TFF Yönetim Kurulu, 57. dakikada Hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakası ile ilgili olarak; Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. Maddesi'nin 1. Fıkrası uyarınca, müsabakanın yarıda kaldığı andaki şartlarla tedbiren seyircisiz olarak tamamlanmasına oy birliği ile karar verdi. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçı kaldığı yerden 3 Mayıs 2018 Perşembe günü oynanacak.”

MADDE 20 – DİĞER NEDENLERLE MÜSABAKANIN TAMAMLANAMAMASI
(1) TFF, 19. maddede belirtilen hallerin dışında ortaya çıkan zorlayıcı sebepler dolayısıyla
müsabakanın yarıda kalması halinde ise yarıda kalan müsabakanın başka bir günde yarım
kaldığı andaki şartlarla tamamlanmasına, yeniden oynanmasına veya müsabakanın yarıda
kaldığı andaki sonucu ile tescil edilmesine karar verir.

Reactions: 12.Adam
Bu kararın alınmasında kimlerin rolü var o dönem açıklamalara bakan herkes biliyor TFF'nin verdiği bugün her kararı doğru mu kabul ediyoruz
O zaman hiçbir fenerli bana Gs kollanıyor TFF tarafından demesin hiçbir döneminde
19. Maddeki kurallara göre de ihraç verebiliyorsun takima. Pansumanlanmış şeye kan yok diye kesin konuşup 60 yaşın üstündeki adamı yalancı durumuna düşür bir de dalga geç. Üstelik madde adamın kafasında geldi mi geldi peruk dışında madee miydi evet. Yarın öbür gün biri cinayet işlemeyi beceremedi diye af mı ediliyor
O maç olan olaylar kumpas diye bu karar alındı yoksa bu olaylar hükmen galibiyetti kumpas diyen de kimler yazmayayım siyasete girmiş oluruz
O maç yaptıklarını UEFA maçında yap bakalım nasıl davranıyorlar

Son düzenleme:
O maçta yapılan şeyleri siz abartıyorsunuz diyorum ben de sıradan bir derbi maçıydı

Eee zaten yalan söylüyor pens atılsa kan akar kan yok kardeşim kan

5.sınıfta kafam yarıldı. Eve hocayla birlikte 5 dakika yürüyerek gidip öyle hastaneye gittim hastanede 5 dikiş atıldı
10 yaşındaki halimle 5 dakika yürüdüm hem de kafam öyle böyle kanamıyordu aynada kendimi görünce ölecem sanmıştım

Şu Şenol'un halinebak ambulansta ölü gibi yatıyor ister kabul et ister kabul etme tiyatroydu kusura bakma.