Geçen gün Arka Sokaklar'ın yorum konusu da 174 ziyaretçiyi görmüştü. Garip.
Sanki bu son zamanlarda foruma çok fazla ziyaretçi akını başladı. 2 hafta öncede dikkatimi çekmişti. Sorgu odasında baya görüyordum eski konular yani.Geçen gün Arka Sokaklar'ın yorum konusu da 174 ziyaretçiyi görmüştü. Garip.
Evet benim de dikkatimi çekti, böyle de devam eder umarım.Sanki bu son zamanlarda foruma çok fazla ziyaretçi akını başladı. 2 hafta öncede dikkatimi çekmişti. Sorgu odasında baya görüyordum eski konular yani.
Hatırlıyor musun, bir keresinde sen bir konu açmıştın ziyaretçi patlaması yapıp 1 günde 7 bin hit almıştınforumdan resimlere atılmıştı galiba.
Arada oluyor böyle şeyler. İyi aslında
Nazara inanırımEvet benim de dikkatimi çekti, böyle de devam eder umarım.
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi konusu, bayağı bir şaşırtmıştı beni.10 - 15 dakika içerisinde bin ziyaretçi görmüştü, forumdan resimlere atınca nazar değdi sanırım. Sonrasında hiç olmadı.
Şu konuya başka şeyler yazacaktım odak noktam dağıldı@xemrexxx ’in foruma tek faydası
Hatırlamaya çalış bari yazacaklarınıNazara inanırımonun gibisine denk gelemedik. Şimdi 50’ler bize fazla geliyor
Şu konuya başka şeyler yazacaktım odak noktam dağıldı
Ay bitiyor. Mayısta benim yine konu mesaim başlar
Evet benim de dikkatimi çekti, böyle de devam eder umarım.
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi konusu, bayağı bir şaşırtmıştı beni.10 - 15 dakika içerisinde bin ziyaretçi görmüştü, forumdan resimlere atınca nazar değdi sanırım. Sonrasında hiç olmadı.
Nazara inanırımonun gibisine denk gelemedik. Şimdi 50’ler bize fazla geliyor
Şu konuya başka şeyler yazacaktım odak noktam dağıldı
Ay bitiyor. Mayısta benim yine konu mesaim başlar
Onun mesajları biter mi
kızzz her şeyi izledim cennet gibi yermiş, @Yakamoz-Asi yalan söylüyor.ssHatırlamaya çalış bari yazacaklarını
Bir süredir dinlenme modundasın, Mayıs başı itibarı ile çalışma moduna dönme zamanı
Yanlış yere gitmişler. İsveç'te olmaları gerekiyordu. @Dosi 'nin yaşam tarzını o şekilde görebilirdik. 😁😁kızzz her şeyi izledim cennet gibi yermiş, @Yakamoz-Asi yalan söylüyor.ss@serhatt @12.Adam @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Zeyno @ozmoturk @TenTen
https://twitter.com/x/status/1916057675068002683
@serhatt la sana özel giriş yapmışlarEvet benim de dikkatimi çekti, böyle de devam eder umarım.
Acun bir işe yaradı ilk kez. .ss
spora başlamadın mı 😱"Osur osur ipe diz" moduna geri dönmüşsün.
Yiioooooo.spora başlamadın mı 😱
İlgilenmiyorum orasıyla. .ss
her fırsatta kameraya orasını gösteriyor senin için hüsran bu oğlan benceİlgilenmiyorum orasıyla. .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?