Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Malum şahıs instagramdan hikayelerini görmeyeyim diye beni gizledi mi diye düşünüyorum :A :A

Elime taze haşlanmış kaynar çay döküldü yarım çay bardağı da olsa feci bir şey. Çok değişik bir tecrübe. O an acı esnasında bütün kontrol gidiyor, sağa sola kıvranıyor insan refleks olarak. Bir yandan aşırı can yakıyor bir yandan içten içe keyif de veriyor, hele buzu üstüne koyunca inanılmaz bir keyif yaşanıyor. :A @Dosi

• Üzücü
Reactions: 12.Adam and Dosi
Elime taze haşlanmış kaynar çay döküldü yarım çay bardağı da olsa feci bir şey. Çok değişik bir tecrübe. O an acı esnasında bütün kontrol gidiyor, sağa sola kıvranıyor insan refleks olarak. Bir yandan aşırı can yakıyor bir yandan içten içe keyif de veriyor, hele buzu üstüne koyunca inanılmaz bir keyif yaşanıyor. :A @Dosi
Sonra yanar ama daha o. Hele sıcak suya temas edince. Geçmiş olsun

Ne zaman kadar böyle devam ederim ,tam olarak ne zaman toparlanabilirim ,artık kendim gibi olan insanlardan bile korkar oldum ,ayna da gördüğüm yüz bile bana ait değil başkası sanki

Bugün her biri yaklaşık 1.5 saatten oluşan 6-7 tane matematik videosu izlemeyi planlıyordum ama şu ana kadar sadece 1 tane izledim. 😭 Neyse daha vakit var, hiçbir şey için geç değil... :A

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski