Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kendisi bir sapık olduğundan dolayı konuyu kızlara getirmesi çok doğal... Elimde büyüdü desem yeridir ama hâlâ bu konuda bir gelişme kaydedemedi... 😣
İyi bir öğretmen değimişsin demek ki :A

Fırtına çıktı burda 😱 daha 2 gün önce kısa kol ile gezdi millet :A
İnternet bile gidip geliyor ilginç 😱

Beşik Kertmesi bitince hangi diziye başlasam acaba (b) aklımda o kadar dizi var ki izlenecek secim yapmak çok zor:)

Ulan acaba... Yok be... Yeni Malatya’yı farklı yenebilir miyiz... Yoksa bırak farkı, Rize maçı gibi full hücum oynayayım derken defansı boşlayıp kontra ataklarla gol yiyerek mağlup olur muyuz... İşlerin bu noktaya gelmesi durduk yere strese sokacak adamı, çok düşük ihtimal olmasına rağmen. Kazanamasak bile çok da büyük hayal kırıklığı olmaz nasılsa beklemiyorduk diye ama ulan acaba... İnsan içten içe bekliyor da bir şeyler ama çok çok zor.

Beşiktaş rahat yener kesin. Bir yandan da Ünal Karaman diyorum ama yok Göztepe gelenden geçenden 3-5 yedi bu sezon. Diğer yandan Malatya defansı sağlam pis bir takım... Stres giderek yedekliyor ama Tatlı bir stres ucunda kupa olmasa bile bu yaşananlar yeter...

İzlemek için sıraya aldığım bir çok dizi varken ben yine kendimi Süper Baba izlerken buldum galiba yine 90'lar hasretim değişti şu dizileri izleyip bu çağdan uzaklaşmak en iyisi😊

Havaların ısınmasıyla birlikte aşırı bir iştahsızlık başladı. Sıcak havalar arttıkça iştahsızlık da artıyor zaten aynı orantıda. Ekmeksiz kahvaltının üzerine olmama rağmen halen acıkabilmiş değilim :/
Bizde hava soğuk ama yinede iştahsızım :A

Bizde hava soğuk ama yinede iştahsızım :A

Ne olacak bu halimiz bu gidişle bir deri bir kemik kalacağız cebimize taş koymak zorunda kalacağız uçmamak için rüzgarlı günlerde :A
İsmini hatırlayamadım ama Zeki Alasya ile Metin Akpınar'ın bir filmi vardı ayaklarını tenekelere sokup çimento koyup donmasını bekliyorlardı. :A Gözümün önünde o sahne birden canlanıverdi.