İyi bir öğretmen değimişsin demek kiKendisi bir sapık olduğundan dolayı konuyu kızlara getirmesi çok doğal... Elimde büyüdü desem yeridir ama hâlâ bu konuda bir gelişme kaydedemedi... 😣
İyi bir öğretmen değimişsin demek kiKendisi bir sapık olduğundan dolayı konuyu kızlara getirmesi çok doğal... Elimde büyüdü desem yeridir ama hâlâ bu konuda bir gelişme kaydedemedi... 😣
üzüldüm adinaÇok çabuk kanıyorum bazen ve saf gibi panik yapıyorum keklensem bile... @Dosi
Bundan hiiiç şüphem yok şükür kiüzüldüm adina
Bizde hava soğuk ama yinede iştahsızımHavaların ısınmasıyla birlikte aşırı bir iştahsızlık başladı. Sıcak havalar arttıkça iştahsızlık da artıyor zaten aynı orantıda. Ekmeksiz kahvaltının üzerine olmama rağmen halen acıkabilmiş değilim :/
Ne olacak bu halimiz bu gidişle bir deri bir kemik kalacağız cebimize taş koymak zorunda kalacağız uçmamak için rüzgarlı günlerdeBizde hava soğuk ama yinede iştahsızım
Bizde hava soğuk ama yinede iştahsızım
İsmini hatırlayamadım ama Zeki Alasya ile Metin Akpınar'ın bir filmi vardı ayaklarını tenekelere sokup çimento koyup donmasını bekliyorlardı. Gözümün önünde o sahne birden canlanıverdi.Ne olacak bu halimiz bu gidişle bir deri bir kemik kalacağız cebimize taş koymak zorunda kalacağız uçmamak için rüzgarlı günlerde