- Reaksiyon puanı
- 114,364
- Puanı
- 1,060
Şuan Forrest Gump var TRT1'de. 2 sene sonra yine izlemiş oluyorum. Dublajlı bu kez mecburi
Hemen açayımŞuan Forrest Gump var TRT1'de. 2 sene sonra yine izlemiş oluyorum. Dublajlı bu kez mecburi
Bileydim yarım saat önce aç derdimHemen açayım
Şuan en duygusal yerleri işte. En sevdiğim filmlerden biriBitmiş bu 😡 😡 😡 😡 😡
Orman gibi olmuşsundur, 2 tane yastık doldurursun.2020 Ocak ya da 2019 Aralık’tı sanırım en son berbere gidişim. Yaklaşım 14-15 aydır hiç gitmemişim ve en erken 2023’ten önce de pek gidesim yok gibi..
@Dosi
Sac kesimden memnunsan sonrasinda da gitmene gerek yok2020 Ocak ya da 2019 Aralık’tı sanırım en son berbere gidişim. Yaklaşım 14-15 aydır hiç gitmemişim ve en erken 2023’ten önce de pek gidesim yok gibi..
@Dosi
Yok uzamadan evde kesme işlemi oluyor makineyle, uzun saç sevmiyorum.Orman gibi olmuşsundur, 2 tane yastık doldurursun.
Sac kesimden memnunsan sonrasinda da gitmene gerek yok
isvecte o konuda hic sorun olmuyor. kafani yari kazitsan bile garipseme yok (yabancilari saymazsak)Yok uzamadan evde kesme işlemi oluyor makineyle, uzun saç sevmiyorum.
Nasılsa okul filan olmadığı, Pandemi nedeniyle pek dışarı çıkılmadığı için sorun olmuyor şu aşamada ama ileride ortamlara akma dönemi geri gelince bilemeyiz tabii nasıl olur.
Türkiye'de kızlar çok önem veriyor gibi bir algı var halbuki alt tarafı kafa kılı yani, tamam dağ adamı gibi olmamak şartıyla çok da şekil şukul abartmamak gerekiyor.isvecte o konuda hic sorun olmuyor. kafani yari kazitsan bile garipseme yok (yabancilari saymazsak)
olayi kizlara bagladin ben genel olarak toplumu demek istedimTürkiye'de kızlar çok önem veriyor gibi bir algı var halbuki alt tarafı kafa kılı yani, tamam dağ adamı gibi olmamak şartıyla çok da şekil şukul abartmamak gerekiyor.
Bahar tembelliğidir o, daha Nisan ile birlikte daha da bastırır uyku erkenden.Saatler ileri alındığından beri daha erken uyku basıyor 😱 ilginç
Umarım sadece düzene alışma sürecidir. Bu kadar erken yorgunluk çökmesine alışık değilim ve istemiyorum
2 gündür biraz yorucu durumlar artı fazla dizi ve film izleme etkiside olabilirBahar tembelliğidir o, daha Nisan ile birlikte daha da bastırır uyku erkenden.
Kendisi bir sapık olduğundan dolayı konuyu kızlara getirmesi çok doğal... Elimde büyüdü desem yeridir ama hâlâ bu konuda bir gelişme kaydedemedi... 😣olayi kizlara bagladin ben genel olarak toplumu demek istedim