Demek seninki bu yüzden gitti.Yok, biraz uzun hikaye ama bu kediler iliṣkilerde ayrılma sebebi olabiliyor kısmen.
Demek seninki bu yüzden gitti.Yok, biraz uzun hikaye ama bu kediler iliṣkilerde ayrılma sebebi olabiliyor kısmen.
Demek seninki bu yüzden gitti.
Farkında değilsin ama dedin.Ben öyle bir ṣey mi dedim
Haaa bak bunu düşünmedim ama yenge delikanlı çıkmış.Kendim için demedim belki
Haaa bak bunu düşünmedim ama yenge delikanlı çıkmış.
Adammış desem yadırgayacaktın bunu demek istedim bir de sıfat bulamadım.Niye öyle dedin șimdi? 😱
Adammış desem yadırgayacaktın bunu demek istedim bir de sıfat bulamadım.
Sana şıpıdık ın yavrularını göndericez, kökten ilişki çözümü olurYok, biraz uzun hikaye ama bu kediler iliṣkilerde ayrılma sebebi olabiliyor kısmen.
Sana şıpıdık ın yavrularını göndericez, kökten ilişki çözümü olur
Aynada yüzüne hiç bakmadı zaar.hayat ne garip @MasacRE @12.Adam @DarkLegenD @Maskeli Fedai de Valentina ile yaşamak ister aslında@Bully @Dosi @Zeyno @Royal Highness @RüzgarGülü
https://twitter.com/x/status/1852378668112241053
Konu kilit. 🔐O lakabı hak edecek 1 nefesi dahi yok boṣver açtırma ṣimdi bayramlık çenemi.
Kız aslında adamı sen ,stresi @Yakamoz-Asi alsa bence çözüm olur gibiAynada yüzüne hiç bakmadı zaar.
Acaba @Dosi nin üstüne mi salsak şıpıdık ı bence hakkından gelir gibiİṣte bunu kast ettim @12.Adam bey sen delikanlı diyorsun pes
Nays parça hayır demem.
Kız aslında adamı sen ,stresi @Yakamoz-Asi alsa bence çözüm olur gibi
------
Acaba @Dosi nin üstüne mi salsak şıpıdık ı bence hakkından gelir gibi
Yüksek Basınçlı hava nedeniyle başım ağrıyor. Umarım gece ve hava çabuk geçer.
Sen de böyle bir olaydan sonra açılmıştın oğlanlar konusundaNays parça hayır demem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?