ayy bu @Yakamoz-Asi dış minnağı niye zayıflamıyor sanki bam gibi istanbulda betonlar arasında yaşıyor, şu ortamda insan her gün 15 km yürür be
Gittin mi buraya diye bir sor
ayy bu @Yakamoz-Asi dış minnağı niye zayıflamıyor sanki bam gibi istanbulda betonlar arasında yaşıyor, şu ortamda insan her gün 15 km yürür be
Doğru mu buBileti tek yön gidiş almayı unutma.
Pis iftiracı
Kuzzz @serhatt bu dişçide sekreter olarak çalışıyormuş ben de bu ne iş yapacak ki sürekli çalışıyorum diyor diyordum :Pis iftiracı
Halkın polisi 22.sezonunda bir başkomiser yardımcısına ihtiyacım var sen oynayabilirmisinGittin mi buraya diye bir sor
Halkın polisi 22.sezonunda bir başkomiser yardımcısına ihtiyacım var sen oynayabilirmisin
isviçreden transfer diye yapabilirim @Yakamoz-Asi
sanal para dizinin maliyeti fazlakac para veriyorsun
Ne diyorsun @12.Adam 500 TL icin girilir mi bu olaya?sanal para dizinin maliyeti fazla
İki yapım şirketiyle ortak çekiyorum
Alder and Yenisu media
500 tl olur mu çünkü ekip hapiste
Onları kurtaracak birisi lazım
@Yakamoz-Asi
Ayhan bora kaplan davasına göndermeNe diyorsun @12.Adam 500 TL icin girilir mi bu olaya?
@Yakamoz-Asi yi Kıbrıs a gönder reyizAyhan bora kaplan davasına gönderme
Arka sokaklar dizisinde yaptılar göndermeyi @Yakamoz-Asi
Çakma sarışın bu ecünnü.
Bahsettiği hatun benim.Kuzzz @serhatt bu dişçide sekreter olarak çalışıyormuş ben de bu ne iş yapacak ki sürekli çalışıyorum diyor diyordum :
sen de hem yamaç hem arık bnm olacak demiştin bunun gibi avcunu yalamıştın hey gidi günlerÇakma sarışın bu ecünnü.
------
Bahsettiği hatun benim.
Cumali’nin silahıyla mefta oldu.sen de hem yamaç hem arık bnm olacak demiştin bunun gibi avcunu yalamıştın hey gidi günler
bu 18 yaşında ne ara reşitlikten düştün sen😱Kız ne subyancısı ben bundan küçüğümdür.
5 yaş büyükmüşüm sorry. .ssbu 18 yaşında ne ara reşitlikten düştün sen😱
sporcular biraz büyük gösterebiliyor sen de haklısın5 yaş büyükmüşüm sorry. .ss