RüzgarGülü
Favori Üye
Ama işte senin hayatın o. Maçlar başlar yarınBenim aşk hayatım heyecanlı
Ama işte senin hayatın o. Maçlar başlar yarınBenim aşk hayatım heyecanlı
Ben 2008-2009 sezonunda sınıflar Arası turnuvada 2011-2012 ye kadar lise bitene kadar 9C 10 Türkçe sosyal A 11 Türkçe sosyal A 12 TÜrkçe sosyal A futbolda teknik direktörlük yaptımAma işte senin hayatın o. Maçlar başlar yarın
Nörom haklıOnu yolan yolmuş...
Aaa beni tarif etmiş.
Kaç yıl geçmiş lise yıllarını mi hatırlıyorsun vay be unut geçmişi boşverBen 2008-2009 sezonunda sınıflar Arası turnuvada 2011-2012 ye kadar lise bitene kadar 9C 10 Türkçe sosyal A 11 Türkçe sosyal A 12 TÜrkçe sosyal A futbolda teknik direktörlük yaptım
9C den tanıdıklarım geldiği için
9C çeyrek final
10 sosyal A da yarı final
11 sosyal a da finalde kaybettim
12 sosyal A da turnuva iptal
İntikam uğruna
------
@RüzgarGülü ben o zaman sınıfımı irlanda ekolüyle taktik yapıyormuşum
İrlanda’yı hiç bilmeden
İrlanda ekolü futbol Bodrumda tutuyor @RüzgarGülüKaç yıl geçmiş lise yıllarını mi hatırlıyorsun vay be unut geçmişi boşver
Kız Fahriye’ye bak oğlana bakan olmasın diye göbek yaptırmışAaa beni tarif etmiş.
Aaaa rezo. Yazık olmuş o tipe.Kız Fahriye’ye bak oğlana bakan olmasın diye göbek yaptırmış
Yüzü kalmıştır.
Yüzü kalmıştır.
ayy bu @Yakamoz-Asi dış minnağı niye zayıflamıyor sanki bam gibi istanbulda betonlar arasında yaşıyor, şu ortamda insan her gün 15 km yürür be
Irlandada öyleayy bu @Yakamoz-Asi dış minnağı niye zayıflamıyor sanki bam gibi istanbulda betonlar arasında yaşıyor, şu ortamda insan her gün 15 km yürür be
o zaman patlatma oraları reyiz öyle kalsın
İrlandalılar İngilizlerin işgalindeyken patlatmış @xemrexxxo zaman patlatma oraları reyiz öyle kalsın
Sen buraya taşın da hem biz kurtulalım hem de zayıflarsın. Bir taşla iki kuş.ayy bu @Yakamoz-Asi dış minnağı niye zayıflamıyor sanki bam gibi istanbulda betonlar arasında yaşıyor, şu ortamda insan her gün 15 km yürür be
olabilir bir isviçre frangı 36,5 tl olmuş , bir fırsat bulayım hemen giderimSen buraya taşın da hem biz kurtulalım hem de zayıflarsın. Bir taşla iki kuş.
Bileti tek yön gidiş almayı unutma.olabilir bir isviçre frangı 36,5 tl olmuş , bir fırsat bulayım hemen giderim