Ama ben Fatih'in yanında olan isim olmayı istiyorum...içinde hep bir Nilay yattığını biliyorduk
Ama ben Fatih'in yanında olan isim olmayı istiyorum...içinde hep bir Nilay yattığını biliyorduk
o kadar dedim sana bu çocuk safoz diye inanmadın bak adı çıkmış bu kız bile kandırmışAma ben Fatih'in yanında olan isim olmayı istiyorum...
Tatil aşkıdır 1-2 güne rota değişince biter, tadımlık...o kadar dedim sana bu çocuk safoz diye inanmadın bak adı çıkmış bu kız bile kandırmış
tadı damağında kalırsa ayrılmaz benceTatil aşkıdır 1-2 güne rota değişince biter, tadımlık...
Beni tatsın Fatih'im.tadı damağında kalırsa ayrılmaz bence
Bu kız senden daha seçici 4 yıldır muhafazakar ana kuzusu erkeklerin peşinde , bir düzünesiyle sevgili olmuş olabilir ama olsunBeni tatsın Fatih'im.
En muhafazakarını bulmuş sonunda.Bu kız senden daha seçici 4 yıldır muhafazakar ana kuzusu erkeklerin peşinde , bir düzünesiyle sevgili olmuş olabilir ama olsun
Senin gibi erkeksiz duramıyor , önceden futbolculara sarardı dövizle kazanıyorlar yani normalEn muhafazakarını bulmuş sonunda.
En iyi malı kapmış şimdi sınıf atlamış.Senin gibi erkeksiz duramıyor , önceden futbolculara sarardı dövizle kazanıyorlar yani normal
x.com
x.com
Al sana altın vuruş geberEn iyi malı kapmış şimdi sınıf atlamış.
Yok bir de yapsaydı bu saydıklarını.
Şu kızın tuzağına düşmeyen tek kişi hilmicem sanırım takdir ettimYok bir de yapsaydı bu saydıklarını.
Sana yeni sezonda süprizlerim bitmeyecekŞu kızın tuzağına düşmeyen tek kişi hilmicem sanırım takdir ettim
Fark-ı parlağım.Şu kızın tuzağına düşmeyen tek kişi hilmicem sanırım takdir ettim
Çarpıtıyor işte klasik. Bizde inandık!!!!
bıraksak yolarsın bence aleynayıÇarpıtıyor işte klasik. Bizde inandık!!!!
Onu yolan yolmuş...bıraksak yolarsın bence aleynayı
Benim aşk hayatım heyecanlıEuro 2024 maçları olmayınca sıkıcı oluyor Hayat. Amerika Kupası maçına Arjantin kazanır diye 10 bin basmak istiyorum sıkıldım ☺️