Ama ben Fatih'in yanında olan isim olmayı istiyorum...içinde hep bir Nilay yattığını biliyorduk![]()
Ama ben Fatih'in yanında olan isim olmayı istiyorum...içinde hep bir Nilay yattığını biliyorduk![]()
o kadar dedim sana bu çocuk safoz diye inanmadın bak adı çıkmış bu kız bile kandırmışAma ben Fatih'in yanında olan isim olmayı istiyorum...
Tatil aşkıdır 1-2 güne rota değişince biter, tadımlık...o kadar dedim sana bu çocuk safoz diye inanmadın bak adı çıkmış bu kız bile kandırmış![]()
tadı damağında kalırsa ayrılmaz benceTatil aşkıdır 1-2 güne rota değişince biter, tadımlık...
Beni tatsın Fatih'im.tadı damağında kalırsa ayrılmaz bence![]()
Bu kız senden daha seçici 4 yıldır muhafazakar ana kuzusu erkeklerin peşinde , bir düzünesiyle sevgili olmuş olabilir ama olsunBeni tatsın Fatih'im.![]()
En muhafazakarını bulmuş sonunda.Bu kız senden daha seçici 4 yıldır muhafazakar ana kuzusu erkeklerin peşinde , bir düzünesiyle sevgili olmuş olabilir ama olsun
Senin gibi erkeksiz duramıyor , önceden futbolculara sarardı dövizle kazanıyorlar yani normalEn muhafazakarını bulmuş sonunda.![]()
En iyi malı kapmış şimdi sınıf atlamış.Senin gibi erkeksiz duramıyor , önceden futbolculara sarardı dövizle kazanıyorlar yani normal
x.com
x.com
Al sana altın vuruş geberEn iyi malı kapmış şimdi sınıf atlamış.![]()
Yok bir de yapsaydı bu saydıklarını.
Şu kızın tuzağına düşmeyen tek kişi hilmicem sanırım takdir ettimYok bir de yapsaydı bu saydıklarını.![]()
Sana yeni sezonda süprizlerim bitmeyecekŞu kızın tuzağına düşmeyen tek kişi hilmicem sanırım takdir ettim
Fark-ı parlağım.Şu kızın tuzağına düşmeyen tek kişi hilmicem sanırım takdir ettim
Çarpıtıyor işte klasik. Bizde inandık!!!!
bıraksak yolarsın bence aleynayıÇarpıtıyor işte klasik. Bizde inandık!!!!
Onu yolan yolmuş...bıraksak yolarsın bence aleynayı![]()
![]()
Benim aşk hayatım heyecanlıEuro 2024 maçları olmayınca sıkıcı oluyor Hayat. Amerika Kupası maçına Arjantin kazanır diye 10 bin basmak istiyorum sıkıldım ☺️