RüzgarGülü
Favori Üye
Ama işte senin hayatın o. Maçlar başlar yarınBenim aşk hayatım heyecanlı
Ama işte senin hayatın o. Maçlar başlar yarınBenim aşk hayatım heyecanlı
Ben 2008-2009 sezonunda sınıflar Arası turnuvada 2011-2012 ye kadar lise bitene kadar 9C 10 Türkçe sosyal A 11 Türkçe sosyal A 12 TÜrkçe sosyal A futbolda teknik direktörlük yaptımAma işte senin hayatın o. Maçlar başlar yarın
Aaa beni tarif etmiş.Nörom haklı
Kaç yıl geçmiş lise yıllarını mi hatırlıyorsun vay be unut geçmişi boşverBen 2008-2009 sezonunda sınıflar Arası turnuvada 2011-2012 ye kadar lise bitene kadar 9C 10 Türkçe sosyal A 11 Türkçe sosyal A 12 TÜrkçe sosyal A futbolda teknik direktörlük yaptım
9C den tanıdıklarım geldiği için
9C çeyrek final
10 sosyal A da yarı final
11 sosyal a da finalde kaybettim
12 sosyal A da turnuva iptal
İntikam uğruna
------
@RüzgarGülü ben o zaman sınıfımı irlanda ekolüyle taktik yapıyormuşum
İrlanda’yı hiç bilmeden
İrlanda ekolü futbol Bodrumda tutuyor @RüzgarGülüKaç yıl geçmiş lise yıllarını mi hatırlıyorsun vay be unut geçmişi boşver
Kız Fahriye’ye bak oğlana bakan olmasın diye göbek yaptırmışAaa beni tarif etmiş.
Aaaa rezo. Yazık olmuş o tipe.Kız Fahriye’ye bak oğlana bakan olmasın diye göbek yaptırmış
Yüzü kalmıştır.
Yüzü kalmıştır.
ayy bu @Yakamoz-Asi dış minnağı niye zayıflamıyor sanki bam gibi istanbulda betonlar arasında yaşıyor, şu ortamda insan her gün 15 km yürür beÜzücü.
Irlandada öyleayy bu @Yakamoz-Asi dış minnağı niye zayıflamıyor sanki bam gibi istanbulda betonlar arasında yaşıyor, şu ortamda insan her gün 15 km yürür be
o zaman patlatma oraları reyiz öyle kalsın
İrlandalılar İngilizlerin işgalindeyken patlatmış @xemrexxxo zaman patlatma oraları reyiz öyle kalsın
Sen buraya taşın da hem biz kurtulalım hem de zayıflarsın. Bir taşla iki kuş.ayy bu @Yakamoz-Asi dış minnağı niye zayıflamıyor sanki bam gibi istanbulda betonlar arasında yaşıyor, şu ortamda insan her gün 15 km yürür be
olabilir bir isviçre frangı 36,5 tl olmuş , bir fırsat bulayım hemen giderimSen buraya taşın da hem biz kurtulalım hem de zayıflarsın. Bir taşla iki kuş.
Bileti tek yön gidiş almayı unutma.olabilir bir isviçre frangı 36,5 tl olmuş , bir fırsat bulayım hemen giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?