100 kilo insanım kimse yanaşamaz deviririmBenim de
Gizli gizli @serhatt ı mı dinliyorsun ?Duvardan nasıl şey ettiğini.
Seni de biri kirletmiş.![]()
Kilona bu kadar güvenme100 kilo insanım kimse yanaşamaz deviririm![]()
Neyse 1 kere burhan altıntop 2 kere Hürrem 1 kere memati çıktım resmen Bnm tanımım komik, entrigan-zeki ve ölümcülKilona bu kadar güvenmeKartopu gibi yuvarlanırsın.
Bi yarım saat önce benim keşfetimde vardı bu video. Beni orada da mı takip ediyorsun?Neyse 1 kere burhan altıntop 2 kere Hürrem 1 kere memati çıktım resmen Bnm tanımım komik, entrigan-zeki ve ölümcül![]()
@Angelica @Yakamoz-Asi @Dosi @serhatt @Emre Ozansoy @ozmoturk @offensive @Hobbit @batuhankaralar
Video gözükmüyorNeyse 1 kere burhan altıntop 2 kere Hürrem 1 kere memati çıktım resmen Bnm tanımım komik, entrigan-zeki ve ölümcül![]()
@Angelica @Yakamoz-Asi @Dosi @serhatt @Emre Ozansoy @ozmoturk @offensive @Hobbit @batuhankaralar
Video gözükmüyor![]()
İkinizden biri yalan söylüyorBi yarım saat önce benim keşfetimde vardı bu video. Beni orada da mı takip ediyorsun?![]()
Benim yalan söylediğim ne zaman görülmüş?İkinizden biri yalan söylüyor![]()
Benim yalan söylediğim ne zaman görülmüş?![]()
Ayy neyse @Yakamoz-Asi şunları öldürüp doğru poşetle atıver telefonun dokunmatiğş bozuldu reaksiyon çalışmıyor, bana yetişemedi teknoloji
Çıkmıyor görüntü @Angelica sen görebiliyor musun? 😳Ayy neyse @Yakamoz-Asi şunları öldürüp doğru poşetle atıver telefonun dokunmatiğş bozuldu reaksiyon çalışmıyor, bana yetişemedi teknoloji![]()
gud naytlar ola
Bunu da gördüm yarım saat önce.Ayy neyse @Yakamoz-Asi şunları öldürüp doğru poşetle atıver telefonun dokunmatiğş bozuldu reaksiyon çalışmıyor, bana yetişemedi teknoloji![]()
gud naytlar ola
Sende görüntü geldi mi ? Bende gelmedi.Bunu da gördüm yarım saat önce.![]()
2 Kenan Birkan, 1 Ercüment, 1 Pembe.Neyse 1 kere burhan altıntop 2 kere Hürrem 1 kere memati çıktım resmen Bnm tanımım komik, entrigan-zeki ve ölümcül![]()
Ayy neyse @Yakamoz-Asi şunları öldürüp doğru poşetle atıver telefonun dokunmatiğş bozuldu reaksiyon çalışmıyor, bana yetişemedi teknoloji![]()
gud naytlar ola
Gelince korkup kaçsınlar diyeX li Emre @xemrexxx destere ve Çiğdem yillardir foruma girmiyor ama o onların profiline neden sürekli yazı yazıyor acaba? Evet şu an bunu düşünüyorum.
Çünkü yapacak daha iyi bir işi ve hiç arkadaşı olmadığı için.X li Emre @xemrexxx destere ve Çiğdem yillardir foruma girmiyor ama o onların profiline neden sürekli yazı yazıyor acaba? Evet şu an bunu düşünüyorum.
Neden böyle bir kural var ? İlginç geldi çöpe ismini yaz bari de tam olsun.Kız haklı doğru bu yani![]()
İyiymiş. Zaten gelirlerse 1 sene sürer yazdıklarına bakmakGelince korkup kaçsınlar diye![]()
İlginçÇünkü yapacak daha iyi bir işi ve hiç arkadaşı olmadığı için.![]()