100 kilo insanım kimse yanaşamaz deviririmBenim de
Gizli gizli @serhatt ı mı dinliyorsun ? Duvardan nasıl şey ettiğini.
Seni de biri kirletmiş.
Kilona bu kadar güvenme Kartopu gibi yuvarlanırsın.100 kilo insanım kimse yanaşamaz deviririm
Neyse 1 kere burhan altıntop 2 kere Hürrem 1 kere memati çıktım resmen Bnm tanımım komik, entrigan-zeki ve ölümcül @Angelica @Yakamoz-Asi @Dosi @serhatt @Emre Ozansoy @ozmoturk @offensive @Hobbit @batuhankaralarKilona bu kadar güvenme Kartopu gibi yuvarlanırsın.
Bi yarım saat önce benim keşfetimde vardı bu video. Beni orada da mı takip ediyorsun?Neyse 1 kere burhan altıntop 2 kere Hürrem 1 kere memati çıktım resmen Bnm tanımım komik, entrigan-zeki ve ölümcül @Angelica @Yakamoz-Asi @Dosi @serhatt @Emre Ozansoy @ozmoturk @offensive @Hobbit @batuhankaralar
Video gözükmüyorNeyse 1 kere burhan altıntop 2 kere Hürrem 1 kere memati çıktım resmen Bnm tanımım komik, entrigan-zeki ve ölümcül @Angelica @Yakamoz-Asi @Dosi @serhatt @Emre Ozansoy @ozmoturk @offensive @Hobbit @batuhankaralar
Video gözükmüyor
İkinizden biri yalan söylüyorBi yarım saat önce benim keşfetimde vardı bu video. Beni orada da mı takip ediyorsun?
Benim yalan söylediğim ne zaman görülmüş?İkinizden biri yalan söylüyor
Benim yalan söylediğim ne zaman görülmüş?
Ayy neyse @Yakamoz-Asi şunları öldürüp doğru poşetle atıver telefonun dokunmatiğş bozuldu reaksiyon çalışmıyor, bana yetişemedi teknoloji gud naytlar ola
Çıkmıyor görüntü @Angelica sen görebiliyor musun? 😳Ayy neyse @Yakamoz-Asi şunları öldürüp doğru poşetle atıver telefonun dokunmatiğş bozuldu reaksiyon çalışmıyor, bana yetişemedi teknoloji gud naytlar ola
Bunu da gördüm yarım saat önce.Ayy neyse @Yakamoz-Asi şunları öldürüp doğru poşetle atıver telefonun dokunmatiğş bozuldu reaksiyon çalışmıyor, bana yetişemedi teknoloji gud naytlar ola
Sende görüntü geldi mi ? Bende gelmedi.Bunu da gördüm yarım saat önce.
2 Kenan Birkan, 1 Ercüment, 1 Pembe.Neyse 1 kere burhan altıntop 2 kere Hürrem 1 kere memati çıktım resmen Bnm tanımım komik, entrigan-zeki ve ölümcül @Angelica @Yakamoz-Asi @Dosi @serhatt @Emre Ozansoy @ozmoturk @offensive @Hobbit @batuhankaralar
Ayy neyse @Yakamoz-Asi şunları öldürüp doğru poşetle atıver telefonun dokunmatiğş bozuldu reaksiyon çalışmıyor, bana yetişemedi teknoloji gud naytlar ola
Gelince korkup kaçsınlar diyeX li Emre @xemrexxx destere ve Çiğdem yillardir foruma girmiyor ama o onların profiline neden sürekli yazı yazıyor acaba? Evet şu an bunu düşünüyorum.
Çünkü yapacak daha iyi bir işi ve hiç arkadaşı olmadığı için.X li Emre @xemrexxx destere ve Çiğdem yillardir foruma girmiyor ama o onların profiline neden sürekli yazı yazıyor acaba? Evet şu an bunu düşünüyorum.
Neden böyle bir kural var ? İlginç geldi çöpe ismini yaz bari de tam olsun.Kız haklı doğru bu yani
İyiymiş. Zaten gelirlerse 1 sene sürer yazdıklarına bakmakGelince korkup kaçsınlar diye
İlginçÇünkü yapacak daha iyi bir işi ve hiç arkadaşı olmadığı için.